Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 4 decembrie 2020. Vărsătorii primesc o invitație în afara orașului

04.12.2020 | 08:23
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 4 decembrie 2020 Varsatorii primesc o invitatie in afara orasului
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 4 decembrie 2020, aduce rezolvări la problemele mai vechi și mai multe activități pe care le desfășori pe cont propriu sau împreună cu cineva. 

Astrologul de la Pro TV prevede schimbări în viața nativilor și invitații în alt oraș din partea cunoscuților. S-ar putea ca nu toți nativii să-și permită să ofere cadouri scumpe de Moș Nicolae, însă vor avea ocazia să se revanșeze.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile zilei de astăzi pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 4 decembrie 2020

Berbec

Ți-ai propus de ceva timp să rezolvi anumite lucruri care să-ți aducă liniștea. Dacă nu te poți întâlni în persoană cu cine trebuie, reușești să comunici și prin mesaje sau video.

ADVERTISEMENT

Taur

Te interesezi de o activitate în afara serviciului actual care îți va aduce satisfacții morale și profesionale. De asemenea, vei găsi și colaboratori cu aceleași interese ca tine.

Gemeni

Poate vei lucra de acasă și vor exista drumuri de făcut prin împrejurimi. Îți îndeplinești toate obligațiile și chiar îți rămâne timp pentru tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești anumite vești importante și oamenii au nevoie de tine. Poate vei avea și tu nevoie de câteva semnături și trebuie să interacționezi cu diferite persoane.

Leu

Ți-ai propus să rezolvi în acest weekend problemele legate de casă, poate ai de făcut o curățenie generală, de aprovizionat cămara sau de schimbat mobila.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să nu ai posibilitatea să le cumperi copiilor cadourile dorite pentru Moș Nicolae, însă vei avea ocazia să te revanșezi de Crăciun.

Balanță

O anumită persoană îți poate fi de ajutor astăzi. Poate faceți o activitate împreună. însă trebuie să-i spui acest lucru persoanei respective.

Scorpion

Faci shopping online pentru o perioadă mai îndelungată ca să nu mai ieși de fiecare dată în oraș. Poate le cumperi și celor dragi ce au nevoie.

Săgetător

Ai parte de multe activități în această perioadă. Important este să ai permisiunea de a le desfășura. Pote îi duci pe copii într-o excursie pe care o așteptau de mult timp.

Capricorn

Ziua de astăzi aduce oferte de lucru, dar și de distracție. Câteva persoane au nevoie de ajutorul tău și o să discuți cu fiecare să vezi cum ai putea rezolva lucrurile.

Vărsător

Primești o invitație de la cineva în alt oraș și ai de gând să mergi, mai ales că ai nevoie de o schimbare. În plus, te simți în siguranță în preajma persoanelor respective.

Pești

Continui să cheltui foarte mulți bani, dar poate că veniturile îți permit. Cu toate aceste, este bine să faci economii și să reziști tentației de a cheltui banii pe orice.

ADVERTISEMENT