Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 5 martie 2021. Mai multe zodii se vor distra în weekend

05.03.2021 | 08:02
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 5 martie 2021 Mai multe zodii se vor distra in weekend
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru vineri, 5 martie 2021, și anunță reușite și aprobări pentru mulți dintre nativi, care se vor bucura de o zi productivă. 

Astrologul de la Pro TV precizează că zodiile vor putea face deplasări în siguranță și chiar vor avea parte de surprize și pot pleca în weekend alături de cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 5 și nativii trebuie să fie atenți la provocări, care vor fi pe placul lor. Află care sunt previziunile complete pentru ultima zi lucrătoare a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 5 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Este posibil să stabilești toate detaliile cu noul angajator și să începi un nou job care să-ți aducă câștiguri financiare mai mari și succesul pe care îl meriți după ce ai muncit atât de mult.

ADVERTISEMENT

Taur

Vrei să le faci o surpriză celor dragi și să-i duci undeva în acest weekend sau în altă zi ca să vă relaxați puțin. Pentru asta e nevoie să apelezi la bugetul pentru urgențe.

Gemeni

S-ar putea să te caute o persoană care este interesată de o relație sentimentală cu tine și există compatibilitate între voi. Ar trebui să te gândești la asta și să alegi, mai ales dacă ești singur.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți gestionezi mai bine bugetul ca să-ți ajungă pentru o masă alături de cei dragi, fie că aceștia vor acasă sau undeva în oraș.

Leu

Iei o decizie cu privire la o afacere care ți-ar putea aduce câștiguri financiare mari, așa că nu mai vrei să amâni răspunsul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vor fi mai multe câștiguri la locul de muncă și se observă și în locuință, pentru că achiziționezi diverse lucruri de care ai nevoie pentru casă.

Balanță

Începi să ai câștiguri de pe urma unei afaceri particulare și le cumperi copiilor tot ce au nevoie, după care vezi ce le trebuie și celorlalți.

Scorpion

Ți se oferă mai mulți bani atât la locul de muncă, cât și acasă, iar acum le vei putea face pe plac alor tăi, pentru că îți cer de multă vreme anumite lucruri.

Săgetător

Te bucuri de prezența unor persoane și se dezvoltă o relație mai solidă între voi, de prietenie sau de viitori colaboratori.

Capricorn

Simți nevoia să faci schimbări în viața profesională și noua ofertă de job pare să ți se potrivească de minune, așa că te gândești să o accepți.

Vărsător

Primești o confirmare, fie că poți începe un nou proiect, iei un examen sau poți merge undeva alături de cei dragi, pentru că ți s-a rezervat un loc de cazare.

Pești

Apar noutăți care ar putea să-ți aducă noi oportunități și să încerci anumite lucruri pe care nu le-ai făcut până acum. Te-ai putea relansa cu ceva diferit.

ADVERTISEMENT