Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 10 aprilie 2021. Scorpionii vor cheltui bani

10.04.2021 | 11:42
Horoscop Neti Sandu sambata 10 aprilie 2021 Scorpionii vor cheltui bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 10 aprilie 2021 anunță o zi în care nativii vor căuta să înțeleagă ce le-a lipsit până acum, să umple golurile din trecut.

Astrele vor influența dorința de a evolua. Semnele zodiacale sunt în căutarea fericirii.

Astrologul de la Pro TV mai anunță că vibrația zilei este 1. Acest lucru face vizibilă dorința de a da un restart vieții.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 10 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Are loc o reuniune de grup, poate și online. Acest lucru poate aduce rezolvarea unor probleme ale comunității din care faceți parte.

Taur

Analizați unele oferte de lucru. Este posibil să vă tenteze o nouă colaborare și să vă gândiți serios dacă faceți acest pas sau nu.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt unele lucruri de care aveți nevoie acasă, mobilă, obicte de decor sau electrocasnice. Aruncați o privire prin magazinele de profil, poate și online, ca să vedeți ce găsiți.

Rac

Copiii au nevoie de ajutorul vostru și veți face tot posibilul pentru a vă face utili. Au de prezentat o lucrare sau vor participa la o serbare online.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate să apară un drum. Le faceți o vizită rudelor de prin zonă, dacă nu sunt restricții în acest sens, poate le veți duce unele lucruri.

Fecioară

Vin vești bune în viața amoroasă. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește considerabil și pare că sunteți pe aceeași lungime de undă și la treabă, și la distracție.

ADVERTISEMENT

Balanță

Apar noutăți în viața personală. Este posibil să aveți o primă întâlnire cu un om care vrea să formați o pereche, iar sentimentele îi sunt împărtășite.

Scorpion

Se anunță cheltuieli pentru astăzi. Aveți în plan să aduceți un plus de confort emoțional în casă și găsiți soluții pentru a face acest lucru.

Săgetător

Vă puneți de acord cu oamenii apropiați cu privire la modul în care veți petrece sărbătorile Pascale. Stabiliți cine cu ce contribuie sau dacă plecați pe undeva.

Capricorn

Vă petreceți timpul cu activități practice, care vă sunt pe plac. Aceste hobbyuri au șanse că vă aducă și câștiguri financiare în viitor.

Vărsător

Apar discuții cu privire la viața de cuplu. Vi se aduc unele reproșuri și veți spune ce aveți pe suflet pentru a vă susține punctul de vedere.

Pești

Un om care vă duce dorul poate să apară astăzi. Veți putea să stați de vorbă, macar online, dacă nu aveți posibilitatea să vă vedeți.

ADVERTISEMENT