Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 10 octombrie 2020. Gemenii au ocazia să reia o legătură veche

10.10.2020 | 09:31
Horoscop Neti Sandu sambata 10 octombrie 2020 Gemenii au ocazia sa reia o legatura veche
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru sâmbătă, 10 octombrie 2020, vine cu răspunsuri la întrebările pe care semnele zodiacale și le-au pus în urmă cu foarte mult timp. Așadar, așteptarea le va fi răsplătită.

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor de la Pro TV mai transmite că zodiile vor avea parte de invitații la plimbări sau la cafea. Totodată, este o zi numai bună pentru a așeza lucrurile în firescul lor.

ADVERTISEMENT

Cât despre vibrația zilei, Neti Sandu spune că aceasta este reprezentată de cifra 1 ceea ce înseamnă că nativii se vor bucura de un restart în privința relațiilor amoroase sau de afaceri.

Horoscop prezentat de Neti Sandu: sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

S-ar putea să urmezi niște cursuri sau lecții de șofat. Acomodează-te cu tehnologia și exersează cât mai mult. Reia o activitate care să te ajute să te dezmorțești, să fii mai energic.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți iese în cale o persoană care dă refresh sentimentelor amoroase, asta dacă ești în căutarea iubirii și fericirii. Ești înconjurat de oameni de la care ai ce învăța, nu ar strica o colaborare.

Gemeni

Cineva din vechiul cerc de prieteni încă are sentimente pentru tine. Vezi dacă îți mai este la inimă și cine știe, poate porniți pe același drum. O petrecere este ocazia ideală de a te vedea cu amicii.

ADVERTISEMENT

Rac

În sfârșit, vezi clar dacă persoana de lângă tine este cea potrivită sau este o altă relație trecătoare. Ai de pus la punct câteva lucruri, dar ar fi indicat să le rezolvi în online, nu față în față.

Leu

Musafiri cu care ai șansa de a discuta și despre altceva în afară de serviciu. Poate despre cursuri sau școală. Delectează-te cu activitățile preferate, ieși la o plimbare sau practică un sport.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești entuziasmat de prezența cuiva cu care simți că rezonezi. Poate fi începutul unei relații sentimentale, lasă lucrurile să vină de la sine. Relaxează-te, ia o gură de aer, nu te mai gândi la serviciu.

Balanță

Intri la cheltuială pentru un cadou sau o ținută pentru că ești invitat la un eveniment. Ai și alte ocazii de sărbătoare, poate fi vorba de o aniversare sau chiar s-ar putea să sărbătorești propria logodnă.

Scorpion

Unii prieteni și-ar dori să reluați anumite activități, trebuie doar să vă sincronizați. E cineva cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp, acum este momentul să reluați legătura.

Săgetător

Primești numeroase invitații la târguri, concerte sau alte evenimente. Tot ce trebuie să faci este să alegi. Ești dispus să scoți ceva bani din buzunar pentru a te simți bine sau pentru a le face pe plac celor dragi.

Capricorn

Întâlnești o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă. Este anul tău legat de relații, nu rata această șansă unică. Cei aflați într-o relație găsesc locuința perfectă pentru a se muta împreună.

Vărsător

Reuniune sau întâlnire publică. Nu mai sta pe margine și spune-ți punctul de vedere. Bucură-te de atmosfera plăcută, fără tensiuni, din sânul familiei.

Pești

Cineva din alt oraș te cheamă la o aniversare. Du-te, nu ai nimic urgent de făcut acasă. Comunicare lejeră cu prietenii, acum aveți un motiv numai bun să vă întâlniți.

ADVERTISEMENT