Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 12 iunie 2021. Planuri mărețe pentru unii nativi

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 12 iunie 2021. Unii nativi își fac planuri mărețe.
12.06.2021 | 10:27
Horoscop Neti Sandu sambata 12 iunie 2021 Planuri marete pentru unii nativi
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV mai anunță că ziua aduce bucurie pentru semnele zodiacale. Acestea vor avea parte de prezența oamenilor dragi și de atenții din partea lor.

Vibrația zilei este cifra 3. Zodiile vor spune lucruri pe care le-au ținut ascunse.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 12 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua nu aduce nimic deosebit. Vă ocupați de treburile casnice. Se poate și să faceți o plimbare sau un sport în aer liber și să vă însoțească și copiii.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar fi bine să strângeți rudele la o întâlnire, să vă mai puneți la curent cu noutățile. Se poate să mergeți în vizită la niște prieteni, aveți multe lucruri să vă spuneți.

Gemeni

Simțiți nevoia să-i spuneți ce simțiți omului iubit și o veți face chiar astăzi. Vin și cheltuieli, poate organizați o plimbare pe undeva sau o excursie, ca să vă mai relaxați.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil ca această zi să fie una decisivă pentru relația cu partenerul de viață. Aveți o discuție care vă ajută să lăsați neînțelegerile în urmă și să vă consolidați legătura. Sunt și motive de sărbătoare, un succes sau o aniversare.

Leu

Ziua aduce o vizită. Mergeți la unii prieteni, care v-au lipsit, sau vin ei pe la voi. Aveți parte și de o surpriză din partea partenerului de viață, primiți cadouri sau ieșiți la o plimbare sau o cină romantică.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apar veștile bune în plan profesional. Aveți parte de o reușită la un proiect la care lucrați de multă vreme, apar cumpărători sau oameni interesați să colaboreze. Copiii vă aduc și ei motive de bucurie, note bune sau progrese vizibile din punct de vedere educațional.

Balanță

Veți da curs unei invitații și plecați într-o călătorie prin țară. Vă umpleți bateriile pentru săptămâna viitoare. Poate ieșiți și la masă sau la o plimbare cu cineva.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Faceți o plimbare mai lungă. Ați acceptat invitația unor prieteni și le veți face o vizită. Este posibil și să primiți un cadou sau un pachet de la cineva care se află la mare distanță, iar gestul vă ia prin surprindere.

Săgetător

Profitați de această zi pentru a revedea unii oameni, achitați promisiuni făcute de multă vreme. Sunt unele lucruri și sentimente pe care trebuie să le exteriorizați, dacă vreți să recuperați o relație.

Capricorn

Un om care nu vrea să vă piardă face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple. Veți avea o întâlnire și veți discuta despre modul în care vreți să continuați relația. Sunteți mai comunicativi, iar ieșirea din casă pică tocmai bine.

Vărsător

Vă întâlniți cu prieteni sau rude. Sunt oameni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și profitați la maximum de revedere. Le pregătiți copiilor o surpriză și îi veți scoate din casă pentru activități care le plac.

Pești

Vă simțiți din ce în ce mai atașați de partenerul de viață. Ați scăpat de dubii și faceți planuri mărețe cu privire la viitorul comun. Este posibil să mergeți în vizită la niște oameni care sărbătoresc o nuntă sau un botez.

ADVERTISEMENT