Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 13 februarie 2021. Veste importantă pentru Scorpioni

13.02.2021 | 10:00
Horoscop Neti Sandu sambata 13 februarie 2021 Veste importanta pentru Scorpioni
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 13 februarie 2021, aduce lucruri frumoase și pline de mister pentru majoritatea semnelor. Este o zi a suprizelor pentru toată lumea.

Astrologul de la Pro Tv transmite că sunt oameni care ne-au rămas datori cu un răspuns, cu ceva de care avem nevoie sau chiar cu o ieșire la plimbare.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 4 și trebuie să avem grijă de noi și de ai noștri. Află mai departe care sunt previziunile detaliate  pentru cele 12 zodii.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 13 februarie 2021. Ce se întâmplă cu fiecare zodie

Berbec

Este posibil să-i vină o idee ingenioasă unui prieten. Veți petrece o parte din timp explorând și lucrând la această idee. Sunteți plini de creativitate.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil ca cei din această zodie să ajungă la o aniversare sau la vreo cununie civilă. Petrecerea poate fi chiar la voi acasă. Un lucru e cert: sunteți însoțiți de voie bună.

Gemeni

Poate câștigați un premiu, oricât de mic într-o competiție. Vă va ajută să zâmbiți mai mult.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate vă orientați spre o nouă disciplină. Nu este exclus să urmați niște cursuri ca să vă specializați într-un domeniu.

Leu

Leii scot bani din buzunar, dar o fac pentru ceva distractiv. E posibil să faceți comandă de ceva delicios, dacă ai voștri n-au chef de ieșit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să mergeți în vizită la părinții care au nevoie de ceva. Nu este exclus să aibă nevoie de medicamente.

Balanță

Veți primi un ajutor din partea cuiva drag. E posibil să vină din partea surorii, sau poate de la o cumnată, o prietenă, sau cineva care apare la momentul oportun.

Scorpion

Poate profitați de timpul liber și vă conversați cu cineva care are o propunere de afaceri.

Săgetător

Ziua este marcată de o stare de bine. Poate-o să treacă pe la voi cineva. Ulterior, e posibil să vă scoată pe-afară la aer liber. Chiar dacă e frig, merită să vă deconectați de la tot cu o plimbare în natură.

Capricorn

Capricornii sunt conștincioși. Veți efectua plăți: achitați taxe, impozite și luați și ce v-ar face plăcere, de pe online.

Vărsător

Aveți parte de multe lucruri noi, care pun stăpânire pe voi și vă animează. O să cheltuiți niște bani ca să vă relaxați, să-i scoateți și pe cei apropiați la o plimbare.

Pești

Negociați cu familia programul pentru ziua de astăzi. E posibil să fiți darnici și să cumparați ceva frumos pentru o persoană specială din viața dumneavoastră.

ADVERTISEMENT