Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 13 martie 2021. Scorpionul poate începe o relație de dragoste

13.03.2021 | 09:24
Horoscop Neti Sandu sambata 13 martie 2021 Scorpionul poate incepe o relatie de dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 13 martie 2021, aduce o Lună Nouă și frumoasă. Semnele zodiacale se bucură de o zi perfectă pentru a lega noi prietenii.

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că zodiile pot anunța căsătorii sau pornirea unor proiecte noi și inovative.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4, ceea ce înseamnă că nativii se îngrijesc mult mai bine de familie. Haideți să vedem în rândurile de mai joc care sunt previziunile detaliate pentru fiecare semn.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 13 martie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

O problemă de suflet se poate rezolva foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să ieși la o cafea cu cel / cea care ți-a creat insomnii în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil să reiei o preocupare mai veche, o activitate sportivă care să te ajute să te relaxezi. E timpul să te destinzi și să scapi de tensiuni.

Gemeni

Ai lucrat enorm la un proiect, iar acum e momentul să spui despre ce este vorba. Fă un anunț public și expune produsul finit.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță o întâlnire frumoasă cu niște oameni din trecut, cu care nu te-ai mai văzut de mult. Numai așa poți afla ce vrei să faci mai departe.

Leu

Posibilă întrevedere cu cineva care îți va aduce aminte de o afacere mai veche. Puteți rezolva totul împreună doar că ai nevoie de puțin timp de gândire.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te bucuri de momente frumoase alături de oameni care au lipsit o vreme din viața ta. E o zi perfectă pentru a strânge rândurile.

Balanță

Se poate să fii invitat la un botez sau o altă petrecere restrânsă, dar de la care nu vor lipsi persoanele apropiate. Nu rata evenimentul.

Scorpion

Primești un răspuns favorabil, care îți este pe plac legat de o relație sentimentală. De acum înainte nu vei mai fi singur.

Săgetător

E o zi perfectă pentru a da o fugă la cumpărături. Dacă nu vrei să alergi prin mall poți alege foarte simplu și varianta online.

Capricorn

Se anunță o vizită neașteptată din partea unor prieteni sau rude. E momentul ideal pentru a sărbători o reușită de ultimă oră.

Vărsător

Întâlnire cu o persoană care și-a pus mari speranțe în tine. Vă armonizați perfect, chiar sunteți pe aceeași lungime de undă.

Pești

Este o zi perfectă pentru a cunoaște persoana cu care să pornești o afacere de succes. Ideile adunate în agendă sunt de bun augur.

ADVERTISEMENT