Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 16 ianuarie 2021. Fecioara poate găsi persoana potrivită

16.01.2021 | 11:27
Horoscop Neti Sandu sambata 16 ianuarie 2021 Fecioara poate gasi persoana potrivita
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru prima zi de weekend, sâmbătă, 16 ianuarie 2021, le aduce zodiilor foarte multe treburi casnice de care trebuie să se ocupe. E o zi în care pauzele sunt extrem de importante, de asemenea. 

Totodată, celebrul astrolog de la știrile Pro TV mai transmite că cele 12 semne zodiacale au șansa, în acest final de săptămână, să mai scape de stresul acumulat în ultima perioadă atât la locul de muncă, cât și în relațiile cu oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7, ceea ce înseamnă că nativii pot da de un sâmbure de înțelepciune. Previziunile astrologice complete pentru fiecare în parte sunt detaliate în rândurile următoare, află-le și tu degrabă!

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 16 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Călătorie la niște prieteni sau într-un loc unde să te simți în largul tău. Fă în așa fel încât să te bucuri de aprecierea și admirația oamenilor din preajma ta.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să găsești o soluție care să-ți aducă popularitate și succes în plan social. Sunt șanse mari să încerci o nouă activitate sau o pasiune care să-ți pună în valoare calitățile.

Gemeni

Citește încă o dată termenii contractului primit în decembrie și luni oferă un răspuns concret. Ți-ar prinde bine o plimbare scurtă sau o vizită la părinții care stau în alt oraș.

ADVERTISEMENT

Rac

Posibile cheltuieli pe haine sau alte obiecte. Totul se face online, îți e prea teamă să ieși din casă. Interacțiunea cu oamenii poate aduce proiecte frumoase și promisiuni de bani.

Leu

În sfârșit, iei în serios mai mult relația de cuplu și chiar te gândești să ajungi în fața altarului. E cineva care îți simte enorm lipsa. Nu ar strica să vă vedeți măcar pentru câteva ore.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O persoană este interesată tot mai mult de tine, ai șansa de a începe o nouă poveste de dragoste. Reuniune, întâlniri cu rudele, dar și ceva treburi gospodărești înainte de toate.

Balanță

Conservația sinceră și deschisă cu partenerul de viață poate fi un bun început. Așa afli care este motivul certurilor. Ai de gând să te muți sau să amenajezi actuala locuință după bunul plac.

Scorpion

Apropierea după care tânjeai legat de familie se produce în cele din urmă. Fă-ți curaj și spune ceea ce simți, în special partenerului de viață care nu mai știe ce să creadă despre relație.

Săgetător

Se poate să primești vizita unui prieten sau a unei rude apropiate. Lucrează mai mult, chiar și în online și rezultatele se vor vedea. Cine știe, poate iese un proiect de succes.

Capricorn

Masă festivă sau ocazie perfectă pentru a pleca în călătorie. Este cineva care te cheamă la o plimbare în natură, ți-ar prinde bine să iei o gură de aer proaspăt.

Vărsător

Se poate să te invite o persoană la o cafea, să mai schimbați o vorbă, două. Ești dornic de distracție și dans, dar din păcate, trebuie să te rezumi la ceva restrâns.

Pești

Este momentul să oferi răspunsul legat de o colaborare în afaceri. Stare de bine și relație excelentă cu o persoană care îți transmite emoții puternice.

ADVERTISEMENT