Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 17 aprilie 2021. Vărsătorii fac progrese pe toate planurile

Robert Cristea   
în Stiri mondene
17/04/2021, 09:31
Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 17 aprilie 2021. Vărsătorii fac progrese pe toate planurile
Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 17 aprilie 2021. Vărsătorii fac progrese pe toate planurile. Sursa foto: stirileprotv.ro

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 17 aprilie 2021 anunță o zi în care nativii vor căuta să înțeleagă ce le-a lipsit până acum ca să umple golurile din trecut.

Vibrația zilei este 8 și o să facem cheltuielile, iar  astrologul de la Pro TV ne transmite că ar fi ideal să fim mai chibzuiți cu banii.

Previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi sunt afișate în rândurile următoare. Descoperă și tu care sunt evenimentele importante în acest weekend frumos de primăvară.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 17 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Simți nevoia de puţină mişcare și te gândești serios să pornești într-o scurtă călătorie. O persoană dragă vrea să te întâlnească, așa că încearcă să îmbini utilul cu plăcutul. O să vă permiteți și voi mai multă relaxare, că s-au adunat cam multe treburi în ultima vreme.

Taur

Faci ce faci și reușești să stârnești admirația celor din jur. Ba chiar e posibil să-ți intre în cont o sumă frumușică și să faci progrese în sfera afacerilor.

Gemeni

Simți nevoia să pornești la drum și îți dai întâlnire la destinaţie cu nişte oameni care gândesc la fel ca tine, că doar e weekend. Când să călătorești, dacă nu acum?

Rac

Se pare c-o să faceți un efort să vă manifestați dorințele, să nu vi le reprimați ca pân-acum, pentru că e un moment bun și cere să vă etalați toate calitățile. Cineva suspină de dorul tău și ar trebui să faci ceva în privința asta.

Leu

Ziua de naștere a unei persoane dragi trebuie să fie sărbătorită așa cum se cuvine. Știi foarte bine cum să o faci să se simtă specială.

Fecioară

Te implici într-o activitate care o să-ți rotunjească serios veniturile, dar nu banii reprezintă miza cea mai importantă. Aprecierile din partea celor dragi sunt neprețuite.

Balanță

Ți-ai neglijat prea multă vreme prietenii, așa că e timpul să vă vedeți. O scurtă ieșire în aer liber ar fi perfectă pentru prima zi de weekend. Poate vei avea ocazia să te implici și într-o activitate după care tânjești de luni întregi.

Scorpion

Se anunță cheltuieli pentru astăzi. Aveți în plan să aduceți un plus de confort emoțional în casă și găsiți soluții pentru a face acest lucru.

Săgetător

Vă puneți de acord cu oamenii apropiați cu privire la modul în care veți petrece sărbătorile Pascale. Stabiliți cine cu ce contribuie sau dacă plecați pe undeva.

Capricorn

Apar veşti amestecate şi trebuie să le alegi doar pe cele bune. Poate profitați de timpul liber și reluați un hobby care v-ar aduce aceea prospețime de care aveți atâta nevoie. O să aveți o companie agreabilă și o să amânați treburile care mai pot s-aștepte ca să vă și plimbați

Vărsător

O persoană din anturaj nutrește sentimente puternice pentru tine și încearcă să facă primul pas, dar ești împlinit din acest punct de vedere, așa că încerci să păstrezi distanța. Dacă ești singur, în schimb, poate se naște o frumoasă poveste de dragoste.

Pești

Ești în căutarea unei aventuri şi o să alegi o destinaţie care să-ți satisfacă nevoia de peisaj şi aer curat. Nu de alta, dar ai nevoie să-ți încarci bateriile după o săptămână agitată.

Închide ×