Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 17 iulie 2021. Berbecul și Capricornul se îndrăgostesc

Neti Sandu a consultat astrele și a aflat care este horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 17 iulie 2021. Potrivit astrologului, nativii trebuie să aibă foarte mare grijă.
17.07.2021 | 09:30
Horoscop Neti Sandu sambata 17 iulie 2021 Berbecul si Capricornul se indragostesc
ADVERTISEMENT

Așadar, semnele zodiacale trebuie să fie atente la casă și la familie, dar și să se scape puțin de stresul din ultima vreme. Este o zi de weekend numai bună pentru a ieși cu persoanele dragi pe undeva în lume.

Renumitul astrologul al știrilor Pro TV mai transmite că vibrația zilei este reprezentată de cifra 8, ceea ce înseamnă că zodiile vor reuși cu greu să țină banii pe card, asta pentru că tentațiile sunt mari.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 17 iulie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Întâlnire neașteptată cu cineva cu care rezonezi și cu care poți începe o frumoasă poveste de dragoste. Se poate să primești sfaturi prețioase de la cei dragi legat de o nouă locuință sau mutarea în alt oraș.

Taur

E timpul să iei o pauză și să stai mai mult pe acasă, eventual poți chema pe cineva la o cafea. Se anunță o zi perfectă pentru a sta cu frații și surorile, poate undeva la piscină sau la malul mării.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E posibil să scoți ceva bani din portofel dacă vrei să te simți bine, nu ai de ales. Ai muncit destul, iar acum e timpul să te plimbi și să te distrezi. O zi cu adrenalină și multe emoții.

Rac

E momentul ideal să alegi destinația de vacanță unde să pleci cu cei dragi. Reușești să duci la capăt și niște probleme mai vechi. Conflictele profesionale și sufletești sunt lichidate.

ADVERTISEMENT

Leu

E posibil să ai un anunț de făcut, motiv pentru care chemi la tine câțiva prieteni. E o ocazie numai bună pentru a sărbători, dar și pentru a scăpa de tumultul interior care nu-ți dă pace.

Fecioară

S-ar putea să te răzgândești legat de escapada turistică pentru că o persoană anulează ceea ce te face să pleci altundeva. Se anunță un eveniment care te poate scoate din casă pentru a-ți face cunoscute părerile.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se poate să pleci pentru câteva ore undeva la aer curat, dacă vrei să ai bateriile încărcate pentru perioada ce vine. E posibil să apară și o invitație la un eveniment, aniversare sau botez.

Scorpion

Cadou și surpriză uriașă din partea unei persoane care nu îți este tocmai indiferentă. Se anunță vești amestecate și sentimente contradictorii pentru că te chinuie dorul de cineva care e departe.

Săgetător

Se poate să primești ceva în dar și să-i întorci favoarea respectivului. Deplasările sunt realizate cu mare ușurință și nu este exclus să faci câteva popasuri pe la prieteni și apropiați.

Capricorn

Sunt șanse mari să-ți iasă în cale o persoană interesată de o relație și poate chiar ești genul care-l caută. E o zi numai bună pentru a petrece alături de persoana iubită pentru că are nevoie de atenția ta.

Vărsător

În sfârșit realizezi cât de mult te-ai atașat de persoana cu care ești pe aceeași lungime de undă în ultima vreme. Apar oameni cărora le-ai dus dorul și cu care poți pleca în vacanță. Relațiile intră pe făgașul normal.

Pești

Întâlniri și discuții cu rudele cu care ai planuri mărețe în această vară. E timpul să le faci o surpriză copiilor și să-i duci la plajă sau la locul preferat de joacă, ei abia așteaptă.

ADVERTISEMENT