Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 18 decembrie 2021. Vărsătorii se pot îndrăgosti

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 18 decembrie 2021. Vești bune pentru mai multe zodii în ziua aceasta, inclusiv pentru nativii Vărsători, care se pot îndrăgosti.
18.12.2021 | 10:28
Horoscop Neti Sandu sambata 18 decembrie 2021 Varsatorii se pot indragosti
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a transmis de ce surprize vor avea parte zodiile în ziua de sâmbătă. Sunt șanse foarte mari ca anumite zodii să își vadă visul cu ochii.

Vibrația acestei zile este nouă și fiecare dintre zodii încearcă să facă realitate din lucrurile frumoase pe care le au în gând.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii pot face o călătorie în această zi. Chiar dacă până acum ați avut doar intenții, în ziua de sâmbătă toate aceste dorințe ale voastre s-ar putea realiza.

Sunt șanse să schimbi domeniul de muncă și să dai niște telefoane în acest sens.

Taur

Cei din zodia Taur vor afla în această zi ce vor face de Revelion, mai precis dacă partenerul lor de viață va fi în țară pentru acest eveniment sau va fi plecat cu afaceri. O persoană din jurul tău îți face diverse promisiuni.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Pentru cei din zodia Gemeni, ziua aceasta rezervă o surpriză foarte mare, deoarece un vis al lor poate deveni realitate.

Fie că este vorba despre un succes profesional sau unul în amor, cu siguranță astrele sunt de partea dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Rac

Cei din zodia Rac se vor ocupa de autovehiculul lor, fie de ceva aparatură din casă care s-a stricat.

Cineva apropiat îți dă o mână de ajutor pentru a descurca mai repede toate aceste treburi.

Leu

Zodia Leu are o zi în care se bucură de prezența partenerului de viață și petrec o zi în armonie. Totul se poate întâmpla doar dacă empatizați și vă puneți în locul persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele primesc niște vești foarte bune în ceea ce privește sărbătorile de iarnă. De asemenea, te ocupi de ultimele detalii pentru ca apartamentul sau casa ta să arate impecabil.

Balanță

Balanțele primesc un cadou foarte important, fie că este vorba de alimente sau diverse obiecte necesare prin casă, acestea se vor bucura foarte mult.

De asemenea, este posibil să plecați din oraș.

Scorpion

Scorpionii se întâlnesc cu prietenii și discută despre ce să facă de Anul Nou, poate la o cafea sau poate chiar la ei acasă.

Săgetător

Săgetătorii au o zi foarte ocupată, deoarece vor să meargă la cumpărături și să o pună la punct ultimele cadouri pe care le mai au de făcut de sărbători.

De asemenea, cineva apropiat, care chiar ar vrea să înceapă o relație cu tine, vrea să te scoată la o cafea.

Capricorn

Capricornii au parte de o întâlnire între patru ochi cu persoana iubită cu care sperai, desigur, să faceți împreună sărbătorile, iar astăzi afli și răspunsul.

Vei rezolva o sumedenie de lucruri, anunță Neti Sandu în horoscopul prezentat la Pro TV.

Vărsător

Vărsătorii sunt puși pe cheltuială și nu se mai uită la bani când vine vorba de cei dragi. Cineva te poate seduce și te poți îndrăgosti!

Pești

Un prieten sau o rudă poate veni în vizită pe la voi și vă veți plimba cu ei.

ADVERTISEMENT