Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 18 septembrie 2021. Vești bune pentru nativii Fecioară

Astrologul Pro TV, Neti Sandu, a prezentat horoscopul pentru sâmbătă, 18 septembrie 2021. Aceasta a anunțat vești bune pentru viața nativilor din Fecioară.
18.09.2021 | 09:23
Horoscop Neti Sandu sambata 18 septembrie 2021 Vesti bune pentru nativii Fecioara
ADVERTISEMENT

Conform previziunilor prezentate sâmbătă, 18 septembrie, de cunoscutul astrolog de la Pro TV Neti Sandu, urmează o zi prolifică pentru mai multe zodii.

Dacă pentru cei din Fecioară e rost de distracție și voie bună, pentru Scorpioni și Vărsători apar la orizont noi oportunități în ceea ce privește posibile joburi. Vibrația zilei este 9!

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 18 septembrie 2021. Previziune pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Ceva sentimental se întrevede pentru Berbeci. Poate faceți un pas sau încurajați o relație care se bazează pe atracție reciprocă, în cazul în care sunteți singuri. Copiilor le-ați putea face o mare bucurie și să-i scoateți în parc, la o înghețată, să se joace pe un teren de sport. Logic, ei vor fi mulțumiți.

Taur

După mult timp fără o relație, e momentul să vă refaceți și voi o căsnicie. Dacă aveți deja o familie, vă faceți program cu aceasta sau chemați niște prieteni la o cafea să mai povestiți ce-ați mai făcut, să vă și sfătuiți pentru că aveți niște planuri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Zi de sâmbătă cu ieșiri în lumea mondenă pentru a vă întări relațiile, să știți pe care vă mai puteți baza și pe care nu. Mai târziu, o petrecere o să vă acapareze cu totul, poate dați o mână de ajutor acolo, dacă e cineva dintre-ai voștri și o să fie de nota 10.

Rac

La orizont sunt idei de petrecut frumos și probabil și cu folos timpul liber și să luați și bani. E o mișcare seismică – în sensul bun, acolo în sfera sentimentală și o să apară cineva care să va-nsenineze viața dacă n-aveți companion de viață.

ADVERTISEMENT

Leu

Puneți la cale deja programul pentru săptămâna viitoare: vă interesați de școală, program, de grădiniță, sau poate de un masterat că să știți încotro s-o apucați de luni încolo. Vă puteți deplasa cu ușurință, s-ajungeți și pe la mare și pe la munte, stați câte puțin și mai vedeți și alte locuri să va spălați gândurile.

Fecioară

Zi bazată pe distracție! Vi se promite un chef serios la munte, la mare, unde vreți s-ajungeți și o să uitați de plata ratelor, a facturilor. Poate mergeți într-o plimbare la niște prieteni care locuiesc mai departe de voi, în alt oraș și o să vă facă bine să mai vedeți și alte peisaje, pentru a vă revigora.

ADVERTISEMENT

Balanță

Veți avea în jur oameni care au nevoie de un sfat de la voi, de încurajări că să funcționați la unison. Parcă dispuneți de niște bani și o să alegeți o preocupare deconectantă că să va tihnească chiar și statul acasă, alături de ai voștri, dar se poate să și plecați pe undeva.

Scorpion, oportunități profesionale

Pot părea șanse de noi joburi. Sunteți contactați de niște oameni de afaceri care să va dea de lucru și dacă sunteți interesați ieșiți la o cafea, să vedeți despre ce este vorba. E bine să va mai și odihniți, va puteți duce într-o excursie și să respirați, aer fresh, sau să leneviți acasă, mai aduceți un prieten, doi și stați la povești.

Săgetător

O să ieșiți cu prietenii în parc, la plimbare, practicați un sport, că să va dezmorțiți și la trup și la suflet, că e nevoie. Vă-ntâlniți cu rudele ca să faceți o tratație, se poate să ieșiți și la masă, la restaurant să vă bucurați de un succes recent, sau să puneți la cale un party.

Capricorn

Ați putea ieși într-o zona de agrement, vă puteți plimba și prin oraș, vă duceți pe la mondenități și o să fie o gură de oxigen. Se poate să va implicați în pregătirea unui eveniment care să va pună în valoare niște calități care va pot asigura banii de care-aveți nevoie.

Vărsător

Azi veți da la o parte niște frustrări. O să vă fie apreciate calitățile, primiți vreo oferta de muncă și o să va flateze propunerea. O să străluciți pe firmament, poate va duceți la o gală, poate are loc vreo nuntă, o fi vreo recepție, o lansare de produse, o inaugurare, și o să va decupați frumos.

ADVERTISEMENT