Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 20 februarie 2021. Leul se bucură de o ieșire în doi

20.02.2021 | 09:22
Horoscop Neti Sandu sambata 20 februarie 2021 Leul se bucura de o iesire in doi
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 20 februarie 2021, ne spune că lucrurile complicate sau ascunse încep ușor – ușor să se desfacă și să iasă la suprafață. 

Renumitul astrolog al știrilor matinale de la Pro TV mai transmite că semnele zodiacale vor reuși să-și recapete libertatea mult dorită în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 2 și ne anunță că zodiile au nevoie și de ceilalți pentru a se simți împlinite pe toate planurile.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 februarie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Fă-ți curaj să pleci la drum, ai încredere că lucrurile se desfășoară în siguranță. Se poate să recuperezi niște bani, numai buni pentru o ieșire la aer curat, undeva la munte.

ADVERTISEMENT

Taur

Posibil să primești niște bani care-ți vor fi de folos pentru aniversarea unui prieten. E momentul să petreci mai mult cu persoana iubită, are nevoie de afecțiune.

Gemeni

O persoană revine în viața ta și încearcă să-ți intre pe sub piele, să te recucerească. Analizează bine situația pentru că rezultatul final depinde doar de tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva are mare nevoie de ajutor din partea ta. Poate nu îl cere, dar trebuie să fii pe fază. Uită-te bine în cercul de prieteni, dar și în familie.

Leu

Profită de această zi liberă pentru a scoate partenerul de viață din casă. Ieșiți undeva numai voi doi, numai așa relația amoroasă se poate consolida.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te descurci de minune cu preocupările care țin de casă și de școală. Copiii au nevoie să fie monitorizați o perioadă, în special legat de teme.

Balanță

E posibil să te scoată cineva la o cafea să-ți propună o afacere de zile mari. E vorba de un proiect din care veți câștiga amândoi, nu-i da cu piciorul.

Scorpion

Se anunță o vizită neașteptată din partea părinților sau unor rude apropiate, care vor rămâne peste weekend la tine. E cazul să te pregătești din timp pentru toate.

Săgetător

Discută deschis cu partenerul de viață pentru a vedea exact cum stați cu relația. Găsește un loc confortabil unde să puteți spune tot ce aveți pe suflet.

Capricorn

Te gândești serios să faci niște rate la bancă pentru unele lucruri pentru locuință sau de ce nu, chiar pentru o casă nouă, mai mare.

Vărsător

E cineva care nu-și poate lua gândul de la tine. Deschide bine ochii și vezi despre cine este vorba, nu rata oportunitatea începerii unei relații.

Pești

O problemă sufletească pare să nu vă dea pace. E cazul să scăpați de ea cât mai repede. E nevoie de un restart legat de idei și planuri de viitor.

ADVERTISEMENT