News

Horoscop Neti Sandu sâmbătă, 25 mai 2019. Scorpionii au o baftă uriașă azi

25.05.2019 | 09:48
Horoscop Neti Sandu sambata 25 mai 2019 Scorpionii au o bafta uriasa azi

Potrivit horoscopului realizat de Neti Sandu, sâmbătă, 25 mai 2019, Scorpionii au șanse foarte mari să se îmbogățească azi. Multe zodii au parte de o zi interesantă de sfârșit de săptămână și se vor bucura de compania celor dragi. Vibrația zilei este 7, iar asta ne îndeamnă la o curățare spirituală, la a pune în aplicare toate mecanismele pentru o ordine interioară.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 25 mai: Gemenii pleacă într-o mică excursie

Starea de spirit a zilei este în general una bună. Avem suficientă energie să facem ce ne dorim și ce ne place și o să avem, în general, mai multă grijă de noi. Energia pozitivă pe care o să o captăm astăzi și mâine ne va da un start mai bun în activitățile de săptămâna viitoare. Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie. Horoscopul este realizat pentru știrileprotv.ro.

Gemeni

Pleci într-o mică excursie, iar tonusul este în general favorabil activităților care îți fac plăcere. Te mobilizezi să petreci timpul frumos, calitativ. Te înconjori de oameni minunați și ai parte numai de bucurii.

Taurii sunt pe gânduri din cauza relației lor. Sursa foto: Știrile PRO TV

Săgetătorii au un cuvânt greu de spus

Rac

Socializarea este cuvântul de ordine azi. Scapi de piticii de pe creier și nu e exclus să mergi și tu într-o călătorie, undeva. Ai parte de o zi favorabilă din punct de vedere astral.

Leu

Cunoști o persoană interesantă, o persoană care îți captează atenția încă din primele clipe. Ai parte de o zi benefică mai ales din punct de vedere sentimental.

Fecioară

Primești o invitație la un eveniment intim, de familie, ori chiar oferta de a fi naș de cununie sau de botez. Oamenii te vor aproape pentru că știu calitatea umană pe care o ai.

Balanță

Cineva de peste mări și țări te cheamă și nu e nevoie de prea mult timp să accepți. S-ar putea să îți faci bagajele într-o clipită și să te bucuri de cele mai frumoase momente într-un loc străin.

Scorpion

Ai parte de niște bani care te liniștesc puțin. Te bucuri să vezi cum toate lucrurile se așază treptat în viața ta, începând cu buzunarul tău. Orice leu în plus este binevenit.

Săgetător

O să ai un cuvânt greu de spus astăzi în cadrul unui eveniment, unei ceremonii unde ți se cere părerea sinceră. Vei marca niște momente unice.

Capricorn

Și pentru tine este o zi de sărbătoare. Ce poate fi mai frumos decât să te strângi la aceeași masă cu familia, cu prietenii, cu cei dragi ție?

Vărsător

Vești bune vin și pentru tine de la Cupidon. Relația sentimentală cunoaște o evoluție frumoasă, una exact așa cum te așteptai.

Pești

Ai talentul de a dezmorți până și cel mai ciufut om din lume. Te gândești să scoți la plimbare o persoană care nu are mare tragere de inimă să se bucure de viață.

Berbec

Este o zi dedicată shopping-ului. E foarte probabil să găsești ceva care îți place și nu poți rezista tentației să și achiziționezi acele produse.

Taur

E loc de mai bine în relația ta de iubire, dar nu trebuie să te mâhnești pentru că vezi acele lipsuri. Încearcă să te bucuri de lucrurile pe care le ai deja.