Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 29 august 2020. Berbecul găsește echilibrul de care avea nevoie

29.08.2020 | 11:29
Horoscop Neti Sandu sambata 29 august 2020 Berbecul gaseste echilibrul de care avea nevoie
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 29 august 2020, aduce evenimente importante pentru zodii. Prin urmare, nativii vor realiza lucrurile așa cum își doresc, fără să fie presați de timp sau de alte amănunte.

În plus, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai transmite că este o zi în care semnele zodiacale vor simți nevoia să se relaxare, motiv pentru care vor lua un respiro mai scurt sau mai lung, depinde de fiecare.

ADVERTISEMENT

Relaxarea nu este numai fizică, ci și sufletească, așa cum anunță vibrația zilei care este 11. Concret, află mai jos care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 29 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Relație excelentă cu membrii familiei care îți oferă echilibrul de care ai nevoie. O ieșire scurtă în lume te pune în contact cu oameni de la care ai multe lucruri de învățat.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță o petrecere fabuloasă unde pui foarte mult suflet. Stabilește cu gașca de prieteni să faceți ceva activități comune: pescuit, înot sau plajă. Bucură-te de soare și aer curat.

Gemeni

Ești invitat de un vechi prieteni într-un alt oraș. Profită de această vizită, nu ai absolut nicio obligație acasă. Ai unde să mergi să te distrezi și nu duci lipsă nici de musafiri.

ADVERTISEMENT

Rac

Cerere inedită în căsătorie din partea partenerului de viață, poate undeva la o terasă. Surprizele apar la tot pasul, atât de la oameni, cât și de la situațiile în care ești pus.

Leu

Emoții și întâlnire cu o persoană pentru care ai sentimente. Fericirea ta depinde de aceasta, poate chiar veți avea o legătura frumoasă împreună. Ceremonie sau masă festivă în familie, ai ceva de organizat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Noutăți în privința sentimentelor pe care jumătatea le poartă în suflet pentru tine. Relaxare și destindere în ciuda faptului că dai o petrecere de zile mari unde sunt invitați toți prietenii.

Balanță

Un spectacol, un târg sau o expoziție, se arată pe agenda de azi. Este foarte posibil să mergeți undeva la munte, la o cabană. Totul ține de bugetul pe care-l aveți economisit.

Scorpion

Ești invitat la o aniversare unde ai șansa să socializezi și să legi relații noi. Adună ceva bănuți pentru a merge cu familia într-o mică vacanță, să cunoașteți și alte locuri și peisaje.

Săgetător

O fugă pe litoral te va ajuta să-ți încarci bateriile și să capeți o stare interioară pozitivă. Posibilă festivitate sau ceremonie unde să te eliberezi de stres. Vei fi sufletul petrecerii.

Capricorn

O surpriză venită pe neașteptate îți va bucura enorm sufletul și te va binedispune pentru o vreme bună. Se anunță vești bune și din partea apropiaților care te vor inspira să mergi mai departe.

Vărsător

Sărbătoare mare în familie. Petreceți în cerc restrâns sau mai chemați câțiva amici la un grătar. Te-ai săturat de lucruri banale și vrei să faci ceva ieșit din comun. Alege sporturile extreme unde adrenalina este maximă.

Pești

Invitație la o nuntă sau un botez unde vei cunoaște oameni cu care vei păstra legătura și mai departe. Astrele își rezervă întâlni cu persoane din trecut cu care ai multe lucruri în comun.

ADVERTISEMENT