Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 29 ianuarie 2022. Racul clarifică niște lucruri

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 29 ianuarie 2022. Se anunță o zi încărcată pentru unele zodii, care primesc vești neașteptate sau fac niște schimbări.
29.01.2022 | 09:40
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 29 ianuarie 2022 Racul clarifica niste lucruri
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță o zi cu revelații pentru nativi sâmbătă, 29 ianuarie 2022. Vor întâlni oameni sau situații care îi vor face să vadă lucrurile într-un alt mod.

Vibrația zilei este 11, ceea se înseamnă că nativii vor da dovadă de înțelepciune. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 29 ianuarie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Se poate să cheltui niște bani, poate sărbătorești ceva și organizezi totul la tine acasă. Vrei să faci de mult timp niște lucruri și abia acum ți-ai găsit timp pentru ele.

Taur

O persoană aflată departe îți dă o veste bună și poate chiar vine la tine cu noutăți. Faci niște schimbări, poate te muți în altă casă sau schimbi locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Poate ieși la o cină romantică cu partenerul, a fost o perioadă tensionată în relație și încercați să o depășiți. Se poate să mergi undeva să vizitezi o rudă sau să revezi niște locuri și să te încarci emoțional.

Rac

Sunt șanse să-ți placă o persoană abia la a doua sau a treia întâlnire, poate abia acum găsești puncte comune cu aceasta. Ai parte de o revedere emoționantă și s-ar putea clarifica niște lucruri în viața ta.

ADVERTISEMENT

Leu

Trebuie să-i dai un răspuns unui angajator și analizezi toate argumentele pro și contra. Ai o discuție serioasă cu partenerul și poate veți avea parte de mai multă stabilitate în cuplu, vă gândiți la căsătorie.

Fecioară

O vizită la rude te-ar ajuta să te simți mai bine și să nu te mai gândești atât de mult la rate și facturi. Vrei să-ți petreci timpul cu copiii și poate faceți o plimbare astfel încât toată lumea să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai o relație serioasă cu o persoană cu care rezonezi din mai multe puncte de vedere. Poate te ocupi de casă, elimini lucrurile care te încurcă, faci mai mult spațiu pentru studiu și lucru de acasă.

Scorpion

Mergi într-o stațiune turistică, te bucuri de peisaje și sunt șanse să ai și companie, poate ai persoane cunoscute acolo. E nevoie de o locuință mai spațioasă ca să începi viața de cuplu.

Săgetător

S-ar putea să te atașezi de niște oameni care te-au ajutat atunci când cei pe care îi considerai prieteni erau de negăsit. Reîntâlnești o persoană care ți-a rămas datoare cu ceva, iar acum are ocazia să se revanșeze.

Capricorn

Te gândești să-i dai un răspuns pozitiv unui angajator, oferta de lucru are multe avantaje. Iese la suprafață un adevăr și poate ajuta relația de prietenie, de iubire sau căsnicia.

Vărsător

Faci un efort ca să treci peste un conflict cu cineva, să îngropați securea și poate chiar să ieșiți undeva. Te bucuri de prezența unor persoane care vor să-și petreacă timpul cu tine câteva ore, poate chiar mai mult, dacă plecați undeva.

Pești

Poate îi duci pe copii la munte să practice sporturi de iarnă sau să se bucure de zăpadă. Participi la o activitate de grup, poate online, dar important este să-ți dai interesul și să contribui.

ADVERTISEMENT