Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă 3 octombrie 2020. Leii ar putea ajunge la medic

03.10.2020 | 10:20
Horoscop Neti Sandu sambata 3 octombrie 2020 Leiiar putea ajunge la medic
ADVERTISEMENT

Neti Sandu propune horoscopul pentru 3 octombrie 2020, ce le aduce vești foarte bune tuturor nativilor zodiacului european.

Specialista în astrologiede la PRO TV a prezentat horoscopul zilnic pentru această sâmbătă, aducând vești însemnate pentru foarte mulți nativi.

ADVERTISEMENT

Luna plină din aceste zile va veni cu mai multe răspunsuri pentru cei aflați în căutarea unui moment perfect în care să acționeze. Vibrația zilei este cifra 1, adesea specifică noilor începuturi.

Horoscop Neti Sandu pentru 3 octombrie 2020. Ce se întâmplă cu zodiile aflate în căutarea iubirii

Berbec

Berbecii pot fi mai stăpâni pe forțele proprii în această perioadă. Este un aspect benefic pentru acești nativi, renumiți și pentru modul lor de încăpățânare.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii privesc cu foarte mult optimism în viitor. Își deschid sufletul în fața unei noi posibilități amoroase și pot întâlni pe cineva foarte special.

Gemeni

Gemenii se gândesc să își schimbe grupul de prieteni și ar pute avea parte de un succes la nivel de socializare. Vor plănui mai multe evenimente pentru cei dragi în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii privesc și ei cu mult optimism în viitor. Se gândesc la o logodnă sau de ce nu chiar la căsătorie. Vor putea face planuri foarte serioase dacă se regăsesc într-o relație în care și partenerul abordează astfel de subiecte.

Leu

Leii și-au ignorat prea multă vreme o problemă de sănătate pe care o știau poate ceva mai presantă. A venit momentul să se ocupe ceva mai mult de ei, pentru că altfel riscă să dea în lucruri mult mai grave.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele ar putea să economisească foarte mult în această perioadă și să își achiziționeze chiar o locuință. Ar putea primi un rezultat în favoarea lor pe care să nu îl neglijeze.

Balanță

Balanțele au de gând să confrunte toate aspectele care nu le dau pace în viața lor. Ar putea fi vorba de o persoană ce îi interesează și cu care să pornească o relație de cuplu, fie de o discuție cu șefii la locul de muncă.

Scorpion

Scorpionii se bazează mai mult ca oricând pe forțele proprii. Calitățile lor ar putea să ajungă chiar la urechile șefilor și în cazul lor este dezbătută deja o promovare.

Săgetător

Săgetătorii au găsit răspunsul și vor ști ce să facă atât cu timpul lor rămas liber, dar și cu banii pe care îi aveau economisiți. Se vor putea distra împreună cu cei dragi lor și vor avea parte de relaxarea mult visată.

Capricorn

Capricornii se afirmă în această perioadă și ar putea și ei să facă o investiție deloc de neglijat. Poate fi vorba de un spațiu de lucru mai mare, precum un atelier, sau chiar o locuință. Va fi spațiul lor în care să se afirme.

Vărsător

Vărsătorii se trezesc cu o sumă de bani ce trebuia de mai multă vreme să ajungă în direcția lor. Își achită datoriile și vor avea satifacția de a putea să plănuiască și o vacanță.

Pești

Peștii se vor trezi cu o ofertă total de nerefuzat ce are legătură cu un nou loc de muncă. Specialista de la PRO TV a mai anunțat că poate fi vorba și despre un salariu oferit în avans.

ADVERTISEMENT