Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 5 septembrie 2020. Zi perfectă în plan financiar pentru o zodie

05.09.2020 | 09:39
Horoscop Neti Sandu sambata 5 septembrie 2020 Zi perfecta in plan financiar pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Din datele horoscop prezentate de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 5 septembrie, aflăm că este o zi bună pentru o parte dintre zodii.

Cunoscuta specialistă în astrologie de la ProTV aduce vești noi despre ceea ce li se va întâmpla anumitor zodii pe plan personal, al relațiilor cu prietenii, dar mai ales din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă pentru cei născuți în zodia peștilor se anunță o zi perfectă în planul banilor, alte zodii, cum sunt vărsătorul sau capricornul vor avea un weekend relaxat, cu mai multe ieșiri în program.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 5 septembrie 2020

Berbec

Vești bune pentru aceste persoane. Sunt șanse mari să aibă parte de un cadou, să fie scoase de cineva la o terasă, ori la malul mării. Aceștia se mai pot bucura de revenirea cuiva care le-a lipsit o bună bucată de vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

Dacă sunteți în această zodie persoane cu probleme, trebuie să știți că aţi putea îndrepta o situaţie mai delicată şi să salvaţi o căsnicie, sau o relaţie sentimentală. E important să vorbiţi, să vă cereţi scuze. Deși e pandemiei, mai poate fi vorba azi de o ceremonie, un botez sau altceva la care să vreţi să vă duceţi, că-i aveţi la inimă pe acei oameni.

Gemeni

E rost de shopping sâmbătă pentru gemeni, asta dacă n-aţi avut timp în cursul săptămânii de cumpărături. Puteți să vă alegeţi şi cu o plimbare. Poate organizaţi o mare petrecere la voi acasă, ori dacă sunteţi plecaţi în aer liber undeva, o fi un concert sau un târg – şi e un prilej de socializare, cu distanţare cu tot.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru voi e zi de sărbătoare, vă daţi întâlnire cu fraţi şi surori şi organizați un chef. Cineva cu care aţi fost în relații mai reci da semne de viaţă c-ar vrea să fiţi din nou împreună, dar trebuie să mai vreţi şi voi – inima decide încotro.

Leu

Sunt șanse să aveți în plan activitate extraprofesională care să vă ridice veniturile şi o să puneţi şi suflet ca să iasă perfect. Poate faceţi o cheltuială pentru nişte miri, le daţi un ajutor de casă nouă, de casă de piatră, mai ales dacă e cineva foarte apropiat, din familie, sau cel mai bun prieten.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să vă sărbătoriţi, să primiţi cadouri, sau să fie un alt motiv care să vă aducă nişte prieteni prin preajmă. Un program încărcat, poate-aveți un eveniment festiv care să vă acapareze cu totul şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi.

Balanță

Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o s iasă o relaţie care să vă completeze, frumos, sufleteşte. O să vă duceţi pe la prieteni, poate ieşiţi în parc, să luaţi aer, să faceţi şi un pic de mişcare, să vă destindeţi că v-o fi ajuns oboseala.

Scorpion

Puteți fi vizitați de unele rude apropiate cu care să staţi la un grătar, la cafea, să vă bucuraţi de veştile bune pe care le-aveţi de transmis. E posibil să rulaţi nişte bani ca să luaţi şi ce vă place şi ce vă trebuie, că sunt multe de cumpărat şi o să vă descurcaţi frumos cu banii.

Săgetător

Poate e vorba despre voi în cadrul unui eveniment care poate avea legătură şi cu serviciul şi să fie un plus de imagine pentru voi. Vă curtează cineva, o să vă ia cu ameţeli, cu fluturaşi la stomac şi o să vedeţi ce se-ntâmplă în timp, aşa, c-o fi şansa vieţii voastre să fiţi fericiţi.

Capricorn

Se poate să-i chemaţi pe nişte prieteni c-aveţi ceva de sărbătorit, e un moment pe care nu vreţi să-l parcurgeţi singuri. O să vă faceţi curaj să daţi o fugă într-o staţiune turistică să vedeţi şi voi marea, muntele şi să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete c-o să fie mult de muncă.

Vărsător

În weekend se căsătoresc nişte prieteni, poate sărbătoriţi ani de zile de când v-aţi cunoscut, v-aţi logodit şi or să mai vină câţiva prieteni. O să luaţi parte la o activitate care să vă menţină spiritul creativ treaz şi va fi o emulaţie de grup o să vă bucuraţi de atmosfera care-o să vă hrănească sufleteşte.

Pești

Prilej de relaxare cu cei apropiați. Cu ei, puteți da o fugă într-o staţiune de agrement ca să luaţi o porţie de relaxare. Peștii pot afla o veste bună legată de banii pe care o să-i primiţi şi o să vă faceţi planuri pentru o plecare la odihnă de vinerea viitoare, sau de sâmbătă.

ADVERTISEMENT