Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 6 februarie 2021. Decizii importante pentru Raci

06.02.2021 | 09:48
Horoscop Neti Sandu sambata 6 februarie 2021 Decizii importante pentru Raci
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 6 februarie 2021, anunță o zi marcată de entuziasm. Semnele zodiacale dau dovadă de fermitate în conduită și par să cunoască drumul care duce spre succes.

Astrologul de la Pro Tv mai spune că nativi se vor arăta stăpâni pe situație și au toate șansele să iasă învingători. Vibrația zilei este cifra 6, iar acest lucru aduce armonie în viețile zodiilor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 6 februarie 2021. Decizii importante pentru Raci

Berbec

Ziua poate să vă aducă o plimbare, alături de prietenii apropiați. Poate dați o fugă la munte, să vă bucurați de aer curat, de zăpată și să practicați sporturi de iarnă.

Taur

Puteți să atrageți atenția prin lansarea pe piață a unui produs nou. Poate să vă aducă o schimbare de ținută, dar și o zi de relaxare.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Perioada încărcată din ultima vreme vă face să vă doriți un moment de relaxare. Este posibil să faceți o vizită unei persoane care se află la depărtare, vă ajută să vă încărcați bateriile.

Rac

Ziua aduce decizii importate. Sunt toate șansele să vă hotărâți asupra unor aspecte importante ale vieții de cuplu, să vă mutați împreună cu partenerul de viață, să vă achiziționați o casă sau să fixați data cununiei civile sau religioase.

ADVERTISEMENT

Leu

Este posibil să vină vești mari în această zi. Poate vă gândiți să legalizați relația cu partenerul de viață. Viitorul sună promițător și aveți toate motivele să vă simțiți împliniți.

Fecioară

Și în zilele libere sunteți hotărâți să aduceți un aport activităților de zi cu zi. Căutați diverse obiecte de decor pentru interiorul casei. Poate pregătiți și o masă specială și chemați pe la voi rudele mai apropiate.

ADVERTISEMENT

Balanță

Parcusul frumos al relației de cuplu vă face să vă gândiți la următorul pas. Propuneți partenerului de viață să mergeți spre următoarea etapă, un copil, iar acesta pare să fie de acord cu ideea.

Scorpion

Este posibil să primiți niște bani, o datorie mai veche a cuiva. Profitați de această ocazie ca să ieșiți din casă, alături de cei dragi. Se poate chiar să faceți un drum mai lung, chiar până la munte.

Săgetător

Ziua este marcată de o stare de bine. Apare un om care vă spune că i-ați lipsit sau că vă aduce un obiect pe care vi-l doreați. Atenția acestei persoane vă aduce bucurie.

Capricorn

Nu vă bucurați prea mult de ziua liberă. Vă tot gândiți la detaliile unui contract de muncă sau de colaborare, pe care urmează să-l semnați. Vreți să stabiliți niște condiții care să vă avantajeze.

Vărsător

Aveți parte de multe lucruri noi, care pun stăpânire pe voi și vă animează. Vă place mult ce faceți, iar ideeile se vor contura rapid.

Pești

Negociați cu familia programul pentru ziua de astăzi. Vreți să petreceți timpul împreună și vă hotărâți dacă ieșiți să luați aer sau rămâneți în interiorul casei să vă mai odihniți.

ADVERTISEMENT