Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 6 martie 2021. Decizii importante pentru Gemeni

06.03.2021 | 09:28
Horoscop Neti Sandu sambata 6 martie 2021 Decizii importante pentru Gemeni
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 6 martie 2021, anunță o zi plină de entuziasm. Semnele zodiacale dau dovadă de fermitate în conduită și sunt în căutarea drumului care duce spre succes.

Astrologul de la Pro Tv mai spune că e o zi în care vom auzi ceea ce speram și în care nativii au toate șansele să iasă învingători. Vibrația zilei este cifra 6, iar acest lucru aduce armonie în viețile zodiilor.

ADVERTISEMENT

Încrederea și convingerea în forțele proprii sunt rețeta succesului. Hai să vedem care sunt previziunile detaliate pentru toate zodiile!

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 6 martie februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Un efort colectiv îți poate aduce liniște. O să revezi o persoană care înseamnă enorm pentru tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Explorează-ți creativitatea, ai foarte multe de descoperit. Poate vinzi ceva sau pui umărul la organizare.

Gemeni

Perioada încărcată din ultima vreme vă face să vă doriți un moment de relaxare. O să vă recăpătaţi o relaţie care-şi pierduse intensitatea.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua aduce vești importate. Sunt toate șansele să vă hotărâți asupra unor aspecte importante ale vieții de cuplu, să vă mutați împreună cu partenerul de viață, să vă achiziționați o casă sau să fixați data cununiei civile sau religioase.

Leu

Acum o să ştiţi în ce direcţie se-ndreaptă relaţia voastră sentimentală. Impune-ți punctul de vedere, însă fără a forța prea mult nota.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate vine sora, sau se autoinvită cumnată, verişoara, apar ceva musafiri. Reușești să te pui de acord cu o persoană pentru a începe repede treaba. Fecioarele vor avea cheltuieli mari.

Balanță

O zi importantă cu implicații pentru viitor. Aveți lucruri importante de decis. O să vedeţi dacă e pe gustul vostru oferta de lucru.

Scorpion

Lasă treburile complicate pe luni. Gândește-te mai mult la plimbări, ieșiri pe undeva în doi sau chiar cu familia sau prietenii. O zi de relaxare.

Săgetător

Poate are să vă dea cineva înapoi o sumă de bani. De asemenea s-ar putea sa aveți chef să ieșiti în lume, la o cafea, măcar.

Capricorn

Umblați la economii ca să puteţi ieşi din casă, ori ca să faceţi nişte achiziţii din spațiul online. O să se bucure toţi ai casei.

Vărsător

Aveți parte de multe lucruri noi, care pun stăpânire pe voi și vă animează. Va fi o zi liniștită care vă aduce echilibru și armonie.

Pești

Negociați cu familia programul pentru ziua de astăzi. Vreți să petreceți timpul împreună O ieşire în lume v-ar ajuta să eliminați stresul şi o să le faceţi o bucurie alor voştri, poate faceţi şi puţină mişcare,

ADVERTISEMENT