Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 8 august 2020. Racul întâlnește o persoană cu aceleași aspirații

08.08.2020 | 09:31
Horoscop Neti Sandu sambata 8 august 2020 Racul intalneste o persoana cu aceleasi aspiratii
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 8 august 2020, aduce momente de respiro, energie pentru proiecte noi, dar și numeroase satisfacții profesionale.

În plus, cunoscutul astrolog de la Pro TV mai spune că semnele zodiacale trăiesc la intensitate maximă fiecare eveniment la care iau parte în această zi.

ADVERTISEMENT

Cât despre vibrația zilei, 8, aceasta transmite zodiile că nu este un moment bun pentru a cheltui până la ultimul leu, ci mai degrabă pentru a pune bani deoparte.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 8 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Apar surprize inedite la tot pasul. Atmosferă deosebită și stare de spirit excelentă pe parcursul acestei zile, profită din plin de asta.

ADVERTISEMENT

Taur

Retrage-te într-o zonă retrasă undeva la țară. Odihnește-te și profită de plin de aceste clipe pentru a te întoarce la rutină cu forțe proaspete.

Gemeni

Simți nevoia să te dezmorțești cumva. Scurtă drumeție într-o zonă retrasă și liniștită, chiar ai nevoie de aer curat și de revigorarea minții.

ADVERTISEMENT

Rac

Relația de iubire se poate consolida. Unii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche, o persoană cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

Leu

Primești o invitație undeva la țară unde este posibil să rămâneți peste noapte. Dă curs aceste plimbări în afara orașului, îți va prinde bine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relație excelentă cu cercul de prieteni care îți este aproape la distracție, dar și atunci când ai nevoie de o mână de ajutor.

Balanță

Întâlnire neașteptată cu o persoană din trecut. Acum îți poți da seama dacă este cazul să mai dai o șansă acestei povești de iubire.

Scorpion

Reuniune de familie sau petrecere în numele unei rude. Cinstiți-vă, stați la o ceașcă de cafea sau pur și simplu puneți țara la cale.

Săgetător

Bucurie mare în sufletul tău. O persoană care ți-a lipsit enorm s-a întors în viața ta. Nu poți concepe existența fără aceasta.

Capricorn

Ai făcut o rezervare la mare sau la munte, la aer curat. Ia o gură de oxigen, relaxează-te și revigorează-te. Este un moment bun să-ți încarci bateriile.

Vărsător

Eliberează-te de stresul acumulat în ultima vreme, fă cât mai multă mișcare. Dorul de ducă te scoate din casă, stai de vorbă de prietenii.

Pești

Ai suficienți bani pentru plimbări. Ia-ți familia de mână și mergeți la munte, pe litoral sau într-o plimbare scurtă într-un parc apropiat.

 

ADVERTISEMENT