Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 8 mai 2021. Planuri de căsătorie pentru o zodie

08.05.2021 | 09:30
Horoscop Neti Sandu sambata 8 mai 2021 Planuri de casatorie pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 8 mai 2021, vine cu vești despre planuri și dorințe interesante pentru mai multe zodii.

Cunoscutul astrolog de la Pro TV are un anunț mai mult decât interesant pentru Scorpioni. Viața în 2021 ar putea suferi schimbări fundamentale pentru acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi sunt afișate în rândurile următoare. Descoperă și tu care sunt evenimentele remarcabile pentru acestea.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 8 mai 2021

Astrologul oferă vestea zilei, poate chiar a începutului de an, pentru cei din zodia Scorpion, care au planuri mari și se pregătesc să facă un anunț legat de căsătorie. Întregul zodiac, în rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Berbec

Cei din această zodie ar putea avea parte de o vizită neaşteptată, dar care să le aducă lacrimi de fericire. Viața sentimentală poate lua o turnură fericită. Poate vă sfătuiţi cu familia să vedeţi ce faceţi cu locuinţa, vă mutaţi, o renovaţi pe actuala sau pe cea din altă localitate ca să vă mutaţi acolo o vreme.

Taur

Se poate să ieşiţi la o întâlnire cu cineva cu care aţi vorbit doar pe reţelele de socializare şi acum treceţi la următorul nivel. E o perioadă de relaxare pentru voi, poate sufleteşte vă merge mai bine şi o să vă vedeţi cu cineva apropiat pentru a sărbători ziua voastră.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt șanse ca azi să nu vă mai gândiţi la răspunsul pe care trebuie să-l daţi unui angajator luni şi vă relaxaţi cu ai voştri. Se poate să faceţi câţiva paşi pe-afară, vă duceţi într-o excursie de-o zi dacă aveţi unde şi cu cine, să vă bucuraţi de un piesaj, de un aer curat.

Rac

E rost de o vizită din partea unor rude sau vă-ntâlniţi în parc, ca să mai faceţi şi puțină mişcare. Poate plecaţi într-o scurtă vacanţă ca să mai uitaţi de griji şi pentru că ştiţi c-o să urmeze o săptămână încărcată la serviciu şi în plan personal.

ADVERTISEMENT

Leu

Mai mulți prieteni au nevoie de un ajutor de la voi şi n-o să-i lăsaţi la greu. Se pare că e o zi mai specială pentru voi şi o să fiţi în preajma cuiva care vă completează sufleteşte şi poate vă faceţi nişte cofidențe

Fecioară

Poate sunt șanse de afaceri noi și ați putea să ieşiţi pe piaţă cu un produs care-o să aibă priză la public, şi-o să faceţi vânzare – şi online bineînţeles. O să vă repeziţi, poate, până la cineva care împlineşte o vârstă sau n-aţi apucat să vă vedeţi de Paşte şi dacă sunteţi în formă vă duceţi.

Balanță

În plan e o vizită la nepoţi, e cineva care va duce dorul şi n-o să mai amânaţi pe altădată vizita. O invitaţie la care nu v-aţi fi aşteptat, poate e cineva care-şi face curaj să vă curteze, o fi cineva timid şi totuşi vă sună, vă scoate la plimbare – dacă sunteţi singuri.

Scorpion

Poate vine cineva cu intenţii serioase de relaţie spre voi sau voi sunteți cei care v-aţi decis să faceţi vreun anunţ de căsătorie. Se pare c-o să vă faceţi timp să schimbaţi impresii cu nişte oameni la care ţineţi, ca să vă bucuraţi de ecoul sărbătorilor care încă mai dăinuie.

Săgetător

Cineva vă invită la o cafea, aveți de verificat nişte păreri, sentimente, poate vă aflaţi la începutul unei relaţii. Întrevedere cu cineva, chiar şi pe SKYPE, care vrea să vă propună o afacere şi dacă se nimereşte să vreţi şi voi, în curând, să bateţi palma.

Capricorn

O să amenajați ceva special pentru copii, fie ca să se joace, fie să-nveţe, poate compartimentaţi altfel curtea, casă. Poate vă luaţi şi voi un respiro c-o s-aveţi o perioadă cu multe treburi de rezolvat şi e bine să fiţi odihniţi şi fizic şi psihic. Vă plimbaţi, faceţi puţin sport.

Vărsător

Poate mai aveţi de pus nişte lucruri la punct acasă, pentru confortul familiei, că nu s-a putut face înainte de sărbători. O să luaţi legătura cu rudele apropriate ca să vă vedeţi măcar o oră, două dacă nu s-a putut de Paşte, c-aveţi care ceva pentru fiecare dintre ele, de oferit.

Pești

Pentru zodia pești e un moment bun de stat la discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită, dar afară, la soare, la o terasă undeva. Sunteţi prinşi cu multe probleme pe cap şi o să aveţi de făcut şi treabă, să mai faceţi un drum, două, ca să vă eliberaţi de nişte greutăţi şi să le fiţi de ajutor unor prieteni.

ADVERTISEMENT