Life

Horoscop Neti Sandu, tot ce trebuie să știți pentru duminică, 29 mai. Capricornii, o zodie cu probleme

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru duminică, 29 mai 2022 a propus câteva probleme. Astrele spun că cele mai multe semne din zodiac au nevoie de prezența celor dragi
29.05.2022 | 09:26
Horoscop Neti Sandu tot ce trebuie sa stiti pentru duminica 29 mai Capricornii o zodie cu probleme
Horoscop Neti Sandu, tot ce trebuie să știți pentru duminică, 29 mai, tot ce propun astrele. Sursa foto - captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 mai 2022, adică pentru o zi despre care se spune că este una plină de neprevăzut. Trebuie să știți că avem nevoie de prezența celor dragi. Avem nevoie să fim înconjurați cu iubire și să oferim și noi confort afectiv celorlalți.

Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile în parte, dar și vibrația zilei de 29.05.2022, una care este 11, număr maestru. Iată ce urmează pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 mai 2022, pentru toate zodiile

Gemeni

Este bine de știut că o să dați curs unei invitații la cafea. De asemenea, aveți șanse mari să reususcitați o relație care dădea semne de indiferență. Mai mult decât atât, o să vă respectați promisiuni mai vechi și o să vă dați întâlnire cu acei prieteni cu care nu v-ați mai văzut de foarte mult timp și pentru că v-ați umplut timpul cu orice altceva

Rac

Faceți loc, discutăm despre o invitație la o petrecere. Una pe care ați primit-o, deja. Contează însă foarte mult și dispoziția voastră pe care-o aveți că să vă duceți. Poate totuși vă duceți! Nu uitați că trebuie să-i bucurați și pe copii . Așa că n-ar strica o fugă la malul mării, sau la pădure. Oriunde, numai aer curat să fie.

ADVERTISEMENT

Leu

Ei bine, în cazul vostru lucrurile se complică puține. Se poate să aveți o apariție în public. Poate că discutăm despre un eveniment important, cine știe, ideea este că veți întoarce toate privirile către voi. Nu în ultimul rând se întrevede și o întâlnire cu prieteni apropiați, ceva rude pe acolo.

Fecioară

Sunteți pregătiți să faceți bani mulți, să încheiați o afacere, înaintea altora. Nu în ultimul rând ați putea face o vizită unor rude care sărbătoresc ceva, dar se poate și să vă cheme pe la ele pentru că nu v-ați mai văzut de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Balanță

E posibil să apară cineva în viața voastră și să faceți cumva să vă armonizați c-o să simțiți că e exact ce vă trebuie, dacă sunteți căsătoriți. Or să vă ia pe sus prietenii să dați o fugă la malul mării, sau altundeva, să vă distrați, c-aveți nevoie de o doză de respiro, dup-atâta muncă.

Scorpion

Vă mai consultați cu prietenii înainte de a da un răspuns mâine când ar trebui să semnați un contract, ca să nu luați o decizie greșită. O revedere, după o absență îndelungată, cu cineva care nu v-a putut uita și luptă să vă recâștige – că nu e de trecut cu vederea o asemenea compatibilitate.

ADVERTISEMENT

Săgetător

În cazul săgetătorilor echipă pare a fi cuvântul de bază. Pentru că s-ar putea să fiți invitat la un fotbal, un volei, o activitate sportivă, adică o ieșire în aer liber. Și acolo aveți nevoie să știți să jucați în echipă, s- arătați că sunteți un bun coechipier.

Capricorn

O veste bună despre un copil care se va naște în familie, sau tocmai s-a născut și o să dați o petrecere. O să vă-ncerce un puseu de gelozie că sunt câteva persoane care se uită prea insistent la partenerul vostru de cuplu, dar n-are rost să vă impacientați.

Vărsător

O să lăsați toate grijile de-o parte și o să stați la taclale cu prietenii că aveți lucruri drăguţe de-mpărtășit. Poate-i chemați pe prietenii de grătar să vă bucurați împreună de inaugurarea locuinței, sau că v-ați schimbat mașina, că v-ați găsit alt serviciu.

Pești

Stați fără nicio grijă, nici nu se pune problema. O să va iasă absolut toate proiestele în care sunteți implicați. Pe final de zi ar putea fi un concert, un eveniment căruia i-ați tot spus pas în ultima vreme.

Berbec

Și în cazul vostru situația este una cât se poate de clară. Vorbim despre o plimbare, despre aer curat, despre discuții lungi și frumoase. Și da, vorbim despre emoții, adică ceea ce v-a lipsit în ultima perioadă.

Taur

În ultima perioadă nu ați făcut lucrul acesta, dar acum este posibil să vă interesați de niște rude. De ce nu, la orizont parcă ar fi chiar și o o vizită și să le-ntindeți o mână de ajutor dacă va fi nevoie. Vești dintre cele mai bune și o să puteți recupera o relație,

ADVERTISEMENT