Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 11 februarie 2022. Săgetătorul are de recuperat bani

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 11 februarie 2022. Nativul Săgetător are de recuperat bani. Se anunță schimbări pozitive pentru unele semne zodiacale.
11.02.2022 | 07:59
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 11 februarie 2022 Sagetatorul are de recuperat bani
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 11 februarie 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță schimbări pozitive pentru unii nativi vineri, 11 februarie 2022, mai ales în viața sentimentală.

Vibrația zilei este 11, astfel că nativii vor avea succes în plan spiritual, potrivit astrologului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: vineri, 11 februarie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Poate organizezi o mică petrecere pentru copii sau o ieșire cu sania, în caz că mergi la rude pentru a sărbători ceva. S-ar putea să participi la o festivitate la care ai și tu ceva de făcut.

Taur

Te caută niște prieteni vechi ca să petreceți timp împreună și încerci să-ți iei liber ca să vă sincronizați. O să vezi mai clar ce se întâmplă în relația ta, unde e o lipsă de comunicare, afli niște vești.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ieși în oraș alături de persoana iubită, care îți va da și niște explicații de care ai nevoie. Primești tot felul de invitații și încerci să le onorezi, pentru că ai deja un program încărcat.

Rac

Ai parte de o apariție surpriză și poate pleci undeva în weekend. S-ar putea să întâlnești pe cineva într-un grup de prieteni și să începeți o relație.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai de făcut treburi casnice și nu le poți amâna, pentru că vin musafiri în weekend. Până luni te gândești dacă să semnezi sau nu un contract sau dacă să iei în calcul și alte oferte care vor veni.

Fecioară

Plănuiești o cină romantică alături de partenerul de cuplu. Poate îți dedici câteva ore pe zi unui hobby care te ajută să te destinzi, dacă tot nu ai planuri să pleci undeva.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunt șanse să ieși cu cineva la o întâlnire și să aducă o schimbare pozitivă în viața ta sentimentală. Te ocupi de amenajări prin casă, dar îți faci timp și de ieșit la plimbare.

Scorpion

Ai șansa să cunoști pe cineva care îți va aduce multă fericire în plan sentimental, dacă nu ai deja un partener. Poate vizitezi niște rude, ai un eveniment în familie și oferi o mână de ajutor.

Săgetător

Te bucuri de o veste sau de prezența cuiva și ai parte de schimbări în bine. Trebuie să insiști mai mult ca să recuperezi niște bani de anul trecut.

Capricorn

Cineva în care ți-ai pus mari speranțe vine să te vadă și lămuriți situația dintre voi. Se rezolvă anumite lucruri și ai mai multă încredere în proiectul în care te-ai implicat, pentru că cineva te susține.

Vărsător

Te pregătești de un eveniment care să te readucă în centrul atenției. Se rezolvă niște lucruri și te poți relansa în plan profesional, ai câteva proiecte noi.

Pești

O persoană de care ți-a fost dor te caută și poate stabiliți noi reguli de conviețuire dacă reluați relația. Poate pleci undeva la munte alături de prieteni.

ADVERTISEMENT