Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 11 iunie 2021. Gemenii vor să înceapă ceva nou

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 11 iunie 2021, aduce vești bune în plan profesional pentru nativi.
11.06.2021 | 08:20
Horoscop Neti Sandu vineri 11 iunie 2021 Gemenii vor sa inceapa ceva nou
Horoscop Neti Sandu: vineri, 11 iunie 2021. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru vineri, 11 iunie 2021. Nativii știu exact ce să spună și ce să facă astfel încât să aibă succes. Vor fi reușite pe mai multe planuri.

Vibrația zilei este 11, ceea ce înseamnă că nativii vor lua decizii înțelepte. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: vineri, 11 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Îți amenajezi casa și grădina astfel încât să ai o priveliște frumoasă, mai ales dacă lucrezi de acasă. Poți rezerva câteva zile la un hotel, ai nevoie de relaxare o perioadă.

Taur

Pleci într-o drumeție alături de membrii familiei, ca să iei o gură de aer. Sunt șanse să recuperezi niște bani în urma unui proces sau cineva îți dă înapoi suma împrumutată.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Poate faci niște cumpărături, mai ales dacă apar niște oferte de nerefuzat. S-ar putea să iei bani și să dai drumul unor proiecte noi, să te reinventezi.

Rac

Te pregătești de un eveniment important în familie. Ai idei ingenioase și vrei să dai lovitura în afaceri cu ele. Câștigi mai mulți bani, ceea ce este perfect, pentru că ai multe cheltuieli de făcut.

ADVERTISEMENT

Leu

Vin bani din alte surse și o să fie de ajuns pentru toate cheltuielile. Ești pe punctul de a face o cotitură în carieră, așa că îți pui în evidență toate calitățile ca să obții funcția dorită.

Fecioară

Poate ai găsit o destinație de vacanță la un preț bun și o să fac totul pentru a-i duce pe cei dragi acolo. Superiorii văd cât de mult ai muncit și poate te vor implica într-un proiect mai mare, care să-ți aducă mai mulți bani. 

ADVERTISEMENT

Balanță

Te ocupi de actualizarea unor acte importante, ca să fie totul în regulă. Primești oferte de lucru și alegi una care să-ți aducă mai mulți bani.

Scorpion

O să ai parte de o companie plăcută cu care să mergi într-o scurtă excursie la munte sau la mare. Poate ți se aprobă un credit bancar sau se amână o rată, se anulează o datorie sau cumperi ceva ieftin.

Săgetător

Te întâlnești cu cineva care vrea să te ducă la o plimbare mai lungă departe de casă, până a doua zi. Încep să-ți intre banii pe care i-ai revendicat și acum poți achiziționa tot ce ai nevoie.

Capricorn

Poate găsești un colaborator care să țină pasul cu tine și cu care să rezolvi multe alte proiecte. Relația cu partenerul de cuplu este mai bună, mai ales că există comunicare între voi. Poate ajungeți la căsătorie în viitor.

Vărsător

Se pregătește un botez sau un copil din familie își sărbătorește ziua. Apare o persoană în plan amoros și ai vrea să ai o relație, mai ales că este o monotonie în viața ta, de care vrei să scapi.

Pești

Se poate să porți o discuție cu cineva cu care nu ai vorbit de mult timp și să continuați relația. Poate practici un sport și te ajută să te destinzi zilele astea.

ADVERTISEMENT