Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 12 noiembrie 2021. Balanța primește un bonus

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 12 noiembrie 2021, aduce o zi cu energie și determinare. Nativii iau cu asalt obiective de tot felul.
12.11.2021 | 07:32
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 12 noiembrie 2021 Balanta primeste un bonus
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale își doresc succes pe toate planurile.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce înseamnă că zodiile dau dovadă de sinceritate în tot ce rostesc.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 12 noiembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Calculează banii pentru a-ți ajunge pentru o ieșire la plimbare. Poate pleci pe undeva în weekend, să iei o gură de aer curat.

Taur

Ești curtat de mai mulți angajatori. Ai grijă să triezi ofertele și să alegi ce este mai bun, să fie ceva ce ți se potrivește.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E o efervescență în viața personală și profesională. E posibil să apară cineva cu care să faci echipă, dacă nu ai pe nimeni.

Rac

O zi care aduce un plus de confort în spațiul de acasă. Îți va plăcea din nou să fii gazdă, gătitul este pasiunea ta. Se anunță vizite.

ADVERTISEMENT

Leu

E posibil să primești o invitație la plimbare, într-o excursie. E ceva plănuit mai demult, dar acum poți să te relaxezi cu prietenii.

Fecioară

Reușești să ai și ultima semnătură pe un act care să te ajute să avansezi pe linie profesională și să primești banii care întârzie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se îndură șefii și primești ceva în plus la salariu, măcar luna asta. O să fie o relaxare din punct de vedere financiar.

Scorpion

Ești capabil de multe lucruri la care ai visat. Este momentul să le pui în practică, să te reinventezi. Ai resurse nebănuite.

Săgetător

Întrevedere cu o persoană care vrea să formați un cuplu. Există compatibilitate și ești singur, e cazul să dai o șansă relației.

Capricorn

E o speranță de bani de pe urma unei colaborări sau poate acum primești finanțare pentru un proiect ce va fi lansat curând.

Vărsător

Te paște o promovare care poate veni de la sine sau se anunță o competiție din care, cu siguranță, vei ieși cu capul sus. Ești preferatul acestui an.

Pești

Te bucuri de un echilibru interior care te ajută să rezolvi orice problemă, chiar și pe cele de care te temi. Se anunță o viață nouă.

ADVERTISEMENT