Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 13 noiembrie 2020. Scorpionul primește o ofertă de muncă

13.11.2020 | 08:00
Horoscop Neti Sandu vineri 13 noiembrie 2020 Scorpionul primeste o oferta de munca
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ultima zi lucrătoare din săptămână, vineri, 13 noiembrie 2020, vine cu de toate. Mai exact, semnele zodiacale vor face tot ce le stă în puteri pentru a repara relațiile de dragoste stricate. 

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai adaugă că zodiile se gândesc și la recuperarea unor relații care țin strict de afaceri. Așadar, este vorba de un moment bun pentru a reconsolida.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4 ceea ce înseamnă că cei 12 nativi ai horoscopului european se îngrijesc să nu le lipsească absolut nimic persoanelor dragi.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 13 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Comunicarea și înțelegerea cu un partener de afaceri te-ar putea scăpa de proces. Proiectul are toate șansele să meargă mai departe. Fă curat printre prieteni și treci la nivelul următor în dragoste.

ADVERTISEMENT

Taur

O relație de dragoste sau căsnicia se pot repera acum pentru că, în sfârșit, te-ai maturizat. Nu renunța la vechile proiecte și începe altele noi. Le poți duce pe toate și vei avea și mai mulți bani.

Gemeni

Informează-te dacă mai poți face o refinanțare, ai deja ceva rate de dat la bănci. Ești dispus să muncești mai mult pentru că așa vin și banii în plus. Chiar ai nevoie de un supliment.

ADVERTISEMENT

Rac

Pune în aplicare ideile creative de care dispui și banii nu vor întârzia să apară. Relația de cuplu are toate șansele să se încheie la altar. Cine știe, poate vine și un copil ca să fii împlinit complet.

Leu

Nu te îngrijorezi deloc că nu poți ieși afară, oricum ai destulă muncă de făcut prin casă. Amenajează casa, redecorează unele colțuri. Te descurci frumos cu munca de acasă și cu școala online a copiilor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cursurile de la școală merg excelent, reușești să ții pasul cu absolut tot. S-ar putea să primești șansa să-ți conturezi veniturile, numai așa poți completa proviziile din cămară.

Balanță

Cineva vă curtează de ceva timp, vezi dacă ieșiți la o cafea să puteți discuta. Primești vești din toate părțile, poate chiar pleci pe undeva în vizită. S-ar putea să mergi undeva la țară.

Scorpion

Primești o oferă de colaborare. Nu te grăbi să dai răspunsul, așteaptă până luni. Ai mare nevoie de un răgaz. Simți nevoia să închei unele situații, numai așa mai poți urca o treaptă pe ierarhie.

Săgetător

Nu ești convins să faci pasul cel mare spre căsătorie, dar asta nu înseamnă că relația nu este pe drumul cel bun. Totul merge ca pe roate în cuplu. Comunicarea va deveni mai bună, spune tot ce te macină pe interior.

Capricorn

Șanse mari să faci niște cursuri online care să-ți aducă un statut mai bun, dar și un salariu avantajos. Mișcarea și activitățile în aer liber merită să fie reluate. Scoate la iveală calitățile și aptitudinile de care dispui.

Vărsător

Idei, strategii, planuri, numai cu astea îți umpli mintea și timpul. Ai de revizuit un contract sau poate trebuie să te prezinți la un examen. Rezolvă pe rând sarcinile adunate în agendă.

Pești

Primești ceva bani din urmă. Ai grijă să nu te îngropi în datorii și să achiți ratele la bancă și facturile. S-ar putea să semnezi un parteneriat care să-ți aducă stabilitate pe termen lung.

ADVERTISEMENT