Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 14 mai 2021. Vești bune pentru mai multe zodii

14.05.2021 | 08:58
Horoscop Neti Sandu vineri 14 mai 2021 Vesti bune pentru mai multe zodii
Horoscop Neti Sandu: luni, 31 mai 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu. Buletinul zodiacal de vineri, 14 mai, vine cu vești bune pentru mai multe zodii.

Conform spuselor cunoscutului astrolog de la ProTV, urmează zile bune pentru majoritatea zodiilor. Cuvântul de ordine: relaxare!

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei de vineri este 5, ceea ce înseamnă că o să prindem gustul aventurii turistice pentru a ne destinde în acest weekend.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 14 mai 2021

Berbec

Încă de vineri s-ar putea să aveți un examen sau ar putea fi doar emoții pentru un interviu pe care-o să-l aveți de luni încolo. Fiți optimiști! O să vă descurcați bine.

ADVERTISEMENT

Taur

E rost de o deplasare spre o localitate, unde aveți treabă, chiar și cu trenul, dacă e obositor să conduceți cu mașina personală.

Gemeni

Vă oferiți timp vouă înșivă și poate plecați de astăzi pe undeva la odihnă, să mai vedeți și alte peisaje.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea ca niște cunoscuți să vă coopteze pentru a lucra împreună, măcar două-patru luni, dacă nu mai mult ca să vă bucurați de câștiguri.

Leu

Se poate să apareți într-un public, c-aveți ceva de spus, de prezentat lumii și se poate și în video.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O să încheiați o situație școlară și o să vă și relaxați, poate plecați vreo două zile pe undeva, la relax.

Balanță

Veștile bune n-or să se lase mult așteptate și o să vă alegeți o destinație ca să vă distrați și poate să vă și întâlniți cu cineva drag.

Scorpion

Vești bune pe plan profesional. Sunt șanse să vi se acorde un titlu pentru rezultate de top și menținerea ștachetei sus.

Săgetător

Poate plecați într-o excursie pentru că aveți nevoie de aer, de spațiu, ca să faceți un mic de mișcare, să vă detensionați.

Capricorn

Prin gând vă trec idei de a vă muta. Se poate să vă gândiți la o casă, mai mare, în care să vă mutați, sau poate fi și cu chirie, la o adică.

Vărsător

În plan poate apărea o ieșire împreună cu niște prieteni, sau vă întâlniți într-o localitate anume, la odihnă, tratament.

Pești

În prima zi de weekend, poate o să reamenajați atât interiorul locuinței, cât și curtea, sau balconul, ca să ieșiți la aer.

ADVERTISEMENT