Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 16 aprilie 2021. Reușite și bani pentru mai mulți nativi

16.04.2021 | 07:24
Horoscop Neti Sandu vineri 16 aprilie 2021 Reusite si bani pentru mai multi nativi
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 16 aprilie 2021, aduce o serie de rezolvări pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

Totodată, renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV mai anunță că zodiilor le merge bine din punct de vedere profesional. Vibrația zilei este 7.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi sunt afișate în rândurile următoare. Descoperă și tu care sunt evenimentele remarcabile pentru acestea.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 16 aprilie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Reușești să faci rost de bani dintr-o sursă colaterală. Dacă o să meargă bine contractul se poate prelungi, perspectiva financiară fiind promițătoare.

ADVERTISEMENT

Taur

O zi perfectă pentru a prospecta piața pentru a găsi altă locuință sau pentru a închiria un spațiu de lucru, unde să faci un atelier.

Gemeni

E posibil să apară niște diferențe de opinie în cadrul grupului de la muncă, dar toate se rezolvă până luni. Vei putea continua treaba.

ADVERTISEMENT

Rac

Mai sunt multe de perfectat în plan profesional, după care te poți odihni sau poți face ceva pe acasă, ordine, curățenie, se găsește ceva.

Leu

Negociezi la sânge un contract și vrei să te asiguri că te achiți onorabil de toate obligațiile. Ai de gând să-l păstrezi cât mai mult, doar e profitabil.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt multe treburi de făcut, dar nu vrei să lași nimic pe altă dată. Eliberează-te de volumul mare de muncă, atât de la serviciu, cât și de acasă.

Balanță

Noi provocări în această zi, dar frumoase care aduc în viața ta pe cineva care să te facă fericit. În sfârșit, viața ta capătă un nou sens.

Scorpion

Apar cineva care îți propune un loc de muncă. Banii nu sunt cei care te conving, ci natura muncii pe care o faci, o să lucrezi cu mare plăcere.

Săgetător

O reușită care o să-ți asigure bani, dar și un traseu profesional cu relații care te pot ajuta să te dezvolți mai mult în sfera socială.

Capricorn

Acoperi golurile din buget dacă sunt, asta dacă îți iei ceva în plus de lucru sau primești o mărire de salariu. Muncești de două ori mai mult.

Vărsător

Te bucuri de un sprijin serios la treabă, dar și de o companie perfectă pentru o plimbare, dacă vrei să pleci câteva zile pe undeva.

Pești

Se anunță o zi bună pentru achiziții de tot felul, dar totuși economisești și niște bani ca să ai de sărbătorile de Paște și după.

ADVERTISEMENT