Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 17 decembrie 2021. Vărsătorul cere ajutor pentru a rezolva diverse lucruri

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 17 decembrie 2021, anunță surprize pentru unele zodii, poate e vorba de bani sau persoane dragi își anunță vizita de sărbători.
17.12.2021 | 07:59
Horoscop Neti Sandu vineri 17 decembrie 2021 Varsatorul cere ajutor pentru a rezolva diverse lucruri
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat, la Pro TV, horoscopul pentru vineri, 17 decembrie 2021. Nativii trebuie să se concentreze pe lucrurile importante pentru a încheia anul cu bine.

Vibrația zilei este 8, astfel că zodiile trebuie să fie atente la bani și să fie cumpătate atunci când îi cheltuie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: vineri, 17 decembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Poate comanzi tot ce mai ai nevoie pentru Crăciun și ai și banii necesari. Se poate să primești înapoi o sumă de bani de la persoane cărora le-ai împrumutat.

Taur

Primești o confirmare și vei ști ce ai de făcut începând cu luna ianuarie. S-ar putea ca cineva de departe sau chiar din străinătate să-și anunțe vizita și să faceți planuri de sărbători.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Primești mici atenții, poate un supliment la salariu sau prima de Crăciun. Apar câștiguri pe care ar fi trebuit să le primești de luna trecută și te vei descurca mult mai bine cu banii.

Rac

Cineva care îți lipsește îți va da un semn și sunt șanse să-și anunțe vizita de sărbători. Ai parte de sprijin din partea celor dragi și a colegilor și vei rezolva chiar și lucrurile complicate.

ADVERTISEMENT

Leu

O să întâlnești o persoană cu care descoperi că ai foarte multe lucruri în comun. Ai un moment de creativitate și faci lucrurile într-un alt mod, vrei să ieși din tipar în ceea ce privește reamenajările sau meniul de sărbători.

Fecioară

Le pregătești copiilor surprize, cumperi lucruri pe care să le faci cadou de Crăciun. Mai ai de făcut treburi casnice, scapi de unele lucruri care te încurcă și faci curățenie, vrei ca totul să fie impecabil.

ADVERTISEMENT

Balanță

O să vină rude tinere de sărbători și va fi o atmosferă plăcută. Îi surprinzi pe cei dragi cu cadouri de sărbători și nu te uiți la bani.

Scorpion

Faci presiuni ca să te asiguri că îți primești banii la timp ca să poți cumpăra tot ce mai ai nevoie pentru sărbători. Recuperezi acte sau bani și vei fi cu toate la zi, te poți ocupa de cumpărături și pregătiri pentru Crăciun.

Săgetător

Cineva care e decis să petreacă o parte din sărbători cu tine te caută și accepți. Vor fi mai multe evenimente care să te țină în priză, la job sau în viața personală, dar te descurci în orice situație.

Capricorn

S-ar putea să primești bani în plus la locul de muncă și să-ți cumperi tot ce mai ai nevoie. E multă agitație și va fi și în ianuarie, dar numai așa îți vei rezolva anumite probleme pe care le-ai avut în ultimele luni.

Vărsător

Apare acea persoană care ți-a promis că vine sau că te sună și vei afla dacă vă petreceți sau nu sărbătorile împreună.  Apelezi la cunoscuți ca să te ajute să rezolvi diverse lucruri.

Pești

Se poate să fie probleme cu mașina și să ai nevoie de bani ca să o duci la reparat. Ești în negocieri pentru un nou post sau chiar un alt loc de muncă unde te vei bucura de mai mult prestigiu, dar și de bani.

ADVERTISEMENT