Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 18 iunie 2021. Fecioara se bucură de armonie în cuplu

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 18 iunie 2021, anunță o zi bună și noi activități pentru o parte dintre nativi.
18.06.2021 | 08:03
Horoscop Neti Sandu vineri 18 iunie 2021 Fecioara se bucura de armonie in cuplu
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru vineri, 18 iunie 2021. Nativii au parte de o zi bună, rezolvă situații din viața lor și își ating obiectivele.

Vibrața zilei este 9, iar zodiile își ating scopurile. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: vineri, 18 iunie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Investești niște bani în casă pentru redecorare, ai simțit nevoia de mai mult confort vizual. Poate vizitezi niște rude care au nevoie de ajutorul tău.

Taur

Îți faci timp pentru plimbări și socializare, poate îți faci noi cunoștințe. Verifici banii din cont ca să vezi dacă își permiți o locuință mai spațioasă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Te întâlnești cu cineva care îți poate da ceva de lucru și lucrurile vor merge bine din punct de vedere financiar. Se rezolvă și niște lucruri complicate.

Rac

Faci tot ce poți ca să te achiți de toate obligațiile de familie ca să ai timp și de tine, să-ți refaci look-ul. Faci o evaluare a banilor din cont, ca să știi cât de mult ai putea cheltui.

ADVERTISEMENT

Leu

O să refaci grupul de altădată, oamenii cu care plecai în excursii și vacanțe, mai ales că ați scăpat de izolare. Se poate să apară un venit suplimentar și să practici mai des munca respectivă.

Fecioară

Ai o discuție între patru ochi cu ființa iubită și acest lucru ar putea aduce acel plus de armonie în relația voastră. Apar bani, dar și cheltuieli, pentru că sunt situații neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Balanță

S-ar putea să primești un semn sau chiar un cadou de la o persoană care ți-a dus dorul și care ține foarte mult la tine. Apar noutăți care reprezintă o sursă de inspirație pe toate planurile.

Scorpion

Îți poți exprima un punct de vedere și faci totul pentru a aplica o strategie care îți va aduce câștiguri. Vin banii pe care trebuia să-i primești de mai mult timp și achiți datoriile necesare, vezi ce mai e nevoie să cumperi prin casă.

Săgetător

Aștepți un răspuns de la cineva pentru care ai sentimente profunde și ai vrea să știi ce simte persoana respectivă pentru tine. Poate ai o discuție cu superiorii în legătură cu niște beneficii pentru toată lumea.

Capricorn

Cineva te cooptează într-o activitate care să te deconecteze, poate îți descoperi o nouă pasiune. Te bucuri de revenirea cuiva care a făcut mari eforturi să vă întâlniți.

Vărsător

Primești invitații de la prieteni sau rude, le faci o vizită. Poate mergi într-o excursie prin țară o zi sau două, împreună cu cei dragi. Vin noi obligații la job și profiți de ele, mai ales că îți pot aduce avantaje.

Pești

Poate cineva te scoate la o plimbare, să practici un sport, să vezi diverse evenimente prin oraș. Te preocupă noi lucruri în plan personal, dar și profesional, poate niște afaceri.

ADVERTISEMENT