Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 19 februarie 2021. Racul încheie o afacere de succes

19.02.2021 | 07:19
Horoscop Neti Sandu vineri 19 februarie 2021 Racul incheie o afacere de succes
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 19 februarie 2021, aduce foarte multe noutăți pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

Zodiile traversează o perioadă foarte bună la locul de muncă, unde primesc tot ceea ce solicită de la superiori. Totul este să fie deschiși.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte sunt relatate în rândurile următoare, află-le și tu și ce se întâmplă înainte de weekend.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 19 februarie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Recuperați niște bani și achiziționați tot ce aveți nevoie. Sunt șanse foarte mari să plecați prin țară, la munte sau la odihnă.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva vrea să petreceți mai mult timp împreună. Vă întreabă cum preferați, la o plimbare sau la cumpărături, alegerea vă aparține.

Gemeni

Poate reușiți să luați și ultima semnătură pe un document important care vă ajută la angajare. Posibil să primiți și niște scuturi de taxe.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești o colaborare de succes și de aici se presupune că primești teancuri de bani. Posibil să iei finanțe și de la cineva din familie.

Leu

Ai la dispoziție un weekend întreg să te decizi ce afacere să realizezi mai departe. E bine să fii sigur și să ceri și sfaturi de la ceilalți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poți discuta diferit cu superiorii de la locul de muncă. Cere-le tot ce este nevoie pentru a merge treaba mai bine, acasă sau direct la birou.

Balanță

Sunt șanse mari să repari o relație sentimentală, o căsnicie și să vă înțelegeți mult mai bine în viitor. Totul este să vă doriți asta.

Scorpion

Șefii sunt încă pretențioși și cu ochii pe voi. Superiorii cer mai mult de la voi pentru că sunteți mai capabili decât ceilalți.

Săgetător

Întâlnire cu niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult. Practicați un sport sau desfășurați o activitate care să vă deconecteze de la tot.

Capricorn

Ați putea insista la superiori cu o mărire de salariu. Cereți să vă pună la dispoziție mașină, să vă puteți deplasa mult mai ușor.

Vărsător

Puteți reface punțile de legătură cu apropiații cu care nu v-ați mai văzut din diferite motive. E o zi de care vreți să profitați din plin.

Pești

Se anunță noutăți pe mai multe planuri. Puneți în practică măcar o idee, dacă nu chiar mai multe. Posibilă restartare.

ADVERTISEMENT