Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 19 iunie 2020. Capricornul este un model demn de urmat

19.06.2020 | 09:18
Horoscop Neti Sandu vineri 19 iunie 2020 Capricornul este un model demn de urmat
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a pregătit horoscopul zilei de vineri, 19 iunie 2020, aflând de la astre care sunt evenimentele de care vor avea parte toate cele 12 semne zodiacale.

Potrivit cunoscutului astrolog este o zi care aduce împlini sufletești unor zodii, în timp ce altele dăruiesc și primesc lucruri minunate de la oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Neti Sandu mai transmite că vibrația zilei este 1 și aduce noi aventuri în viața zodiilor. Află în cele ce urmează care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de vineri, 19 iunie 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii

Berbec

Fă-ți timp să te întâlnești cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme. Fă-ți timp în agendă pentru ieșiri, spectacole sau concerte.

ADVERTISEMENT

Taur

Un examen sau un test te așteaptă azi. O persoană îți înapoiază împrumutul la timp, mai ales că ai nevoie să achiți unele datorii.

Gemeni

Recuperezi o sumă de bani pe care o investești rapid într-o scurtă deplasare, la mare. Un cadou sau o vizită neașteptată îți va însenina ziua.

ADVERTISEMENT

Rac

Realizezi că ești pe aceeași lungime de undă cu o persoană nouă. Nu sunt excluse planurile de căsătorie. Sunt șanse mari să pleci în vizită la rude.

Leu

Respiră adânc și ia o pauză lungă de la serviciu. Mergi într-un loc care-ți place. Eliberează de griji prin achitarea ratelor și facturilor pe care le-ai strâns.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O plimbare în aer liber sau o ieșire în oraș sunt ocazii perfecte pentru a te împăca cu persoana iubită. Stai bine la capitolul bani, nu ai de ce să-ți faci griji.

Balanță

Ocazie perfectă pentru a pleca în străinătate, la un prieten. Nu renunța la persoanele care-ți sunt alături, consolidează aceste relații de prietenie.

Scorpion

Energia și tonusul vor reveni numai după ce mergi la medic. Sparge pușculița și investește banii în cadouri și atenții pentru persoanele dragi.

Săgetător

Partenerul de viață vrea să știe dacă există compatibilitate între voi. Nu refuza invitația la cafea pentru a discuta aspectele care ține de relația amoroasă.

Capricorn

Ești un model demn de urmat, acesta fiind și motivul pentru ceilalți vin la tine pentru sfaturi. Economisește timp și energie pentru sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Vărsător

Vrei să te simți bine pentru că meriți asta din plin. Nu posibil să mergi la un picnic sau la mare alături de persoanele dragi din viața ta.

Pești

Uită de stres și de oboseală printr-o excursie în aer. Profită de weekend pentru a merge la munte sau undeva la țară. Bucură-te alături de cercul de prieteni.

ADVERTISEMENT