Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 19 martie 2021. Racul vrea să scape de griji

19.03.2021 | 07:30
Horoscop Neti Sandu vineri 19 martie 2021 Racul vrea sa scape de griji
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 19 martie 2021, aduce situații dificile în viețile unor nativi, dar și rezolvări pentru ele cu ajutorul deciziilor potrivite și al calmului. 

Astrologul de la Pro TV anunță noi colaborări la locul de muncă și bani de încasat pentru unele zodii, în timp ce altele se străduiesc să scape de probleme.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1 și nativii sunt pregătiți să ia totul de la capăt dacă nu reușesc să facă ce și-au propus. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 19 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te readaptezi în cadrul unui grup, unde o să practici anumite activități menite să te ajute să scapi de stres și să te deconectezi.

ADVERTISEMENT

Taur

Urmează să te abordeze niște parteneri de afaceri cu speranța că o să accepți o colaborare, să începeți o afacere profitabilă împreună.

Gemeni

Poate cineva îți va propune să faceți o plimbare și îți pune câteva întrebări despre relația amoroasă, anumite lucruri care vrei să rămână doar între voi.

ADVERTISEMENT

Rac

Există câteva chesituni care te macină pe interior și vrei să faci ceva ca să te poți elibera de ele și să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Leu

Ai multe plăți de făcut, dar și bani de încasat, poate este o sumă pe care trebuia să o primești de mai mult timp sau câștigi, în sfârșit, un proces, după mult timp.

ADVERTISEMENT

Fecioară

A venit momnentul să recunoști adevărul în legătură cu următorul pas în relația de cuplu. Vrei să te căsătorești sau simți că nu este momentul potrivit?

Balanță

Apare ocazia să te deplasezi undeva, poate este în interes de serviciu sau doar o mică excursie în care vei lua o gură de aer și te vei relaxa pentru câteva ore.

Scorpion

O situație te-a pus în mare dificultate și te consulți cu un avocat ca să ieși cu bine din ea. Din fericire, se găsesc destul de repede soluții.

Săgetător

Te întâlnești cu cineva care ține foarte mult să lucrați împreună și poate începeți chiar de astăzi dacă nu sunt alte treburi de făcut.

Capricorn

Relațiile cu rudele apropiate vor fi mai închegate, poate o să vă vedeți mai des sau acum locuiți destul de aproape unii de alții.

Vărsător

Apar tensiuni în relația de cuplu și depinde de voi ca lucrurile să iasă bine și să nu se aprindă și mai tare lucrurile.

Pești

Ai nevoie de câteva lucruri pentru casă, poate și pentru studiu, așa că o să faci niște cumpărături și îți iei tot ce trebuie.

ADVERTISEMENT