Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 2 octombrie 2020. Gemenii au noroc în plan profesional

02.10.2020 | 09:36
Horoscop Neti Sandu vineri 2 octombrie 2020 Gemenii au noroc in plan profesional
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru data de 2 octombrie 2020 aduce oportunități în viața nativilor, semnele zodiacale având parte de noi responsabilități, dar și de momente de relaxare alături de partenerul/partenera de viață.

Astrologul de la Pro TV ne recomandă să profităm din plin de această zi, deoarece nativii vor fi înzestrați cu multă energie și vor avea parte de reușite pe majoritatea planurilor.

Vibrația zilei este 2 și o zi perfectă atât pentru a fi productivi, cât și pentru a ne petrece timpul cu persoana iubită.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 2 octombrie 2020.

Berbec

Veți primi niște bani chiar la momentul potrivit pentru a face niște cumpărături și pentru a vă achita facturile și ratele. În ceea ce privește relația de cuplu, este posibil să vă confruntați cu mici discuții contradictorii și nemulțumiri, așa că încercați să comunicați mai mult și să găsiți o cale de mijloc.

ADVERTISEMENT

Taur

Astăzi se poate să întâlniți o persoană care să vă capteze atenția și să vă stârnească interesul și, cu puțin noroc, se vor pune bazele unei relații. În zilele următoare, cineva vă așteaptă la o festivitate, iar asta poate fi o modalitate de a vă face noi prieteni.

Gemeni

Este posibil să plecați alături de familie într-o călătorie și să vă relaxați. În ceea ce privește sfera profesională, veți putea să îi impresionați pe șefi cu idei inovative și să vă implicați într-un proiect care vă va aduce numeroase beneficii materiale.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să vă înscrieți într-un colectiv pentru a beneficia de o numire în funcție sau să solicitați amânarea unor rate. Vă veți axa mai mult pe relația de cuplu și poate veți beneficia de niște timp în doi cu o plimbare de final de săptămână, în aer liber.

Leu

Vă hotărâți să acordați mai multă atenție studiului, iar cursurile online vă vor suprasolicita. Veți primi o sumă de bani, poate o mărire de salariu, o primă, iar câștigul va fi mai mult decât mulțumitor. 

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astăzi hotărâți să faceți calculul cheltuielilor și să vedeți cu ce sumă de bani rămâneți pentru a întreprinde o călătorie cu cei dragi. Aveți în plan să vă plimbați alături de familie, fie la mare, fie la munte.

Balanță

Veți fi nevoit să îi oferiți persoanei iubite un răspuns cu privire la ce vă doriți cu adevărat de la relație, așa că o să lăsați inima să răspundă. Veți avea discuții despre un proiect profesional care vă va suprasolicita, însă cel mai bine este să cereți o sumă de bani mulțumitoare în schimb.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Astăzi este posibil să vă reîntâlniți cu niște persoane pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme și veți petrece mai mult timp împreună. Veți primi o sumă de bani de la serviciu, care vă va ajuta să faceți noi achiziții pentru casă și pentru familie.

Săgetător

Vă faceți curaj să ieșiți cu cineva la cafea și să vorbiți despre un subiect care vă preocupă de ceva timp. Este probabil să întâlniți pe cineva compatibil cu dumneavoastră chiar în cercul de prieteni, veți vorbi despre interese comune, pasiuni și s-ar putea ca acesta să fie începutul unei relații frumoase.

Capricorn

Astăzi veți dori să vă fie recunoscută munca și veți căuta diverse metode prin care să o puneți în valoare. Ca de obicei, vă veți preocupa de problemele casnice, dar poate ar fi mai bine să ieșiți din rutină și să mergeți într-o mini excursie.

Vărsător

Este posibil ca astăzi să găsiți o modalitate prin care să faceți mai mulți bani, fie să vindeți produse online, fie să reduceți considerabil costurile. Ar fi o idee buna să participați la diverse evenimente care să vă ajute să urmați un traseu clar în carieră.

Pești

Aveți timp până luni să vă gândiți dacă veți accepta sau nu condițiile contractuale ale unui angajator. Veți primi niște bani și poate ar fi mai bine să profitați de această zi și să petreceți timp în natură sau să revedeți o persoană dragă din altă localitate.

 

 

ADVERTISEMENT