Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 22 ianuarie 2021. Leul primește o propunere de afaceri inedită

22.01.2021 | 08:00
Horoscop Neti Sandu vineri 22 ianuarie 2021 Leul primeste o propunere de afaceri inedita
ADVERTISEMENT

Horoscopul Neti Sandu pentru ziua de vineri, 22 ianuarie 2021, le aduce celor 12 zodii foarte multă treabă înainte de weekend. 

De asemenea, celebrul astrolog de la știrile Pro TV anunță că semnele zodiacale se vor bucura și de relaxare și odihnă. Profită de timpul liber.

ADVERTISEMENT

Totodată, vibrația zilei este reprezentată de cifra 22, număr maestru, ceea ce înseamnă că am putea amplifica faptele bune în această ultimă zi lucrătoare din săptămână.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 22 ianuarie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Pui pe picioare o afacere nouă cu ajutorul unor prieteni de încredere. Încasezi niște bani de undeva, numai buni pentru a da o fugă la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Taur

Scoate la iveală calitățile pe care le ai pentru a putea un loc de muncă pe placul tău. Întrevedere cu o persoană care vrea să reluați povestea de dragoste.

Gemeni

Un nou orizont profesional începe cu cursuri de perfecționare, nu mai sta pe gânduri. Cineva vă cheamă în altă localitate, pune pe primul plan sănătatea și apoi distracția.

ADVERTISEMENT

Rac

O persoană apropiată vrea să vă întâlniți sau măcar să vă auziți la telefon. Dai de o sumă de bani foarte mare, ai șansa de a plăti toate datoriile și facturile.

Leu

Ți se propune o afacere care poate fi văzută ca o rampă de lansare, nu o rata. Multă lume vrea să lucrați împreună, totul ține de alegerile pe care le faci.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Întinde o mână de ajutor celor care au nevoie, poate chiar din familie. Dedică mai mult timp celor dragi să fie toată lumea mulțumită și fericită.

Balanță

Inspirația îți aduce bani și faimă, în curând. Ies lucruri de valoare din mâinile tale. Pe plan sentimental, ai putea găsi persoana care să te completeze perfect.

Scorpion

Revine cineva care ți-a dat spațiu. Acum e momentul să decizi dacă plecați pe același drum sau nu. Susținerea morală și financiară te ajută să ieși dintr-un impas.

Săgetător

Primești un cadou surpriză din partea unor persoane foarte dragi. Ai multe pe suflet, ar fi cazul să te descarci și să spui tot ce te macină.

Capricorn

Cineva vrea să vă vadă. Se anunță și o veste bună care ar putea atinge o coardă sensibilă. Întâlnești pe cineva cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Vărsător

Se poate să întâlnești o persoană care te atrage ca un magnet. Sunt șanse mari să începi o relație amoroasă. Acasă ai ceva treabă de rezolvat, dar reușești să le duci pe toate la capăt.

Pești

Ar fi cazul să nu mai amâni discuția între patru ochi cu o persoană din trecut. Avize favorabile și relansare în domeniul afacerilor, ai parte de conjuncturi ideale.

ADVERTISEMENT