Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 26 februarie 2021. Nativul Vărsător are lumea la picioarele sale

26.02.2021 | 07:17
Horoscop Neti Sandu vineri 26 februarie 2021 Nativul Varsator are lumea la picioarele sale
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 26 februarie 2021, aduce evenimente memorabile pentru toate semnele zodiacale. Nativii iau pulsul zilei, să nu fie prinși pe picior greșit. 

Renumitul astrolog de la Pro TV mai transmite că zodiile trebuie să se relaxeze până luni pentru că numai așa o pot lua de la capăt cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8, ceea ce înseamnă că zodiile trebuie să păzească banii chiar de ele. Citește în cele ce urmează care sunt previziunile detaliate pentru toate zodiile!

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 26 februarie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Un efort colectiv îți poate aduce faimă și bani. E o zi perfectă pentru consolidarea poziției în acest grup. Veți lucra împreună și pe viitor.

ADVERTISEMENT

Taur

Faci încă un pas în carieră. Explorează-ți creativitatea, ai foarte multe de descoperit atât individual, cât și în formulă de doi.

Gemeni

Diverse examene sau verificări la distanță. Te descurci foarte frumos, te bucuri de susținere din partea astrelor în acest scop.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai putea recupera niște bunuri sau se anunță încheierea unui proces care te-ai ținut multă vreme în tensiuni și probabil ai cheltuit și mulți bani.

Leu

Impune-ți punctul de vedere, însă fără a forța prea mult nota. Nu-ți irita superiorii pentru că riști să nu mai ai câștig de cauză și să nu mai primești nimic.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Întrevedere în scop de afaceri. Reușești să te pui de acord cu o persoană pentru a începe repede treaba. Ai cheltuieli mari.

Balanță

O idee de afaceri este bine primită și te asociezi cu niște oameni pentru a pune la un loc energia, creativitatea și alte calități. Totul va ieși ca la carte.

Scorpion

Lasă treburile complicate pe luni. Gândește-te mai mult la plimbări, ieșiri pe undeva în doi sau chiar cu familia sau prietenii. O zi de relaxare.

Săgetător

Primești semnături și avize favorabile pentru dezvoltarea afacerilor. Faci progrese și la școală, te pui într-o postură avantajoasă.

Capricorn

Primești mai multe oferte de lucru pe care le poți analiza cu prietenii și familia. Vezi ce răspuns o să dai săptămâna viitoare, luni sau marți.

Vărsător

Lumea este a ta, poți trece peste orice obstacol care îți iese în cale. Ai șansa de a-ți croi un nou drum, de a căpăta notorietate pentru că este anul tău special.

Pești

Se anunță noutăți care te scot din nota obișnuită și te direcționează  spre o afacere sau o colaborare care îți poate aduce venituri suplimentare.

ADVERTISEMENT