Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 26 martie 2021. Cine primește bani din mai multe direcții

26.03.2021 | 06:59
Horoscop Neti Sandu vineri 26 martie 2021 Cine primeste bani din mai multe directii
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 26 martie 2021, pentru fiecare nativ. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 26 martie 2021, vine cu evenimente remarcabile pentru multe dintre semnele zodiacale. 

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că zodiile au parte de lucruri importante pe plan personal și sentimental.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8. Iată, așadar, care sunt previziunile detaliate pentru toate cele 12 zodii.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 26 martie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Reușite importante, în special pe plan financiar, dar mai pot fi și semne de atenție sau răspunsuri favorabile. Primești aprobări.

ADVERTISEMENT

Taur

În sfârșit, ai parte de o recunoaștere publică pentru că ai lucrat. Se dovedește că ești valoros și le poți cere superiorilor niște beneficii.

Gemeni

Se fac presiuni asupra ta să începi o muncă. Un efort mare trebuie depus dacă vrei să faci rost de bani, s-ar putea să nu fie de ajuns salariul.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva de la mare distanță îți poate fi de un real ajutor. Posibilă deplasare până acolo, dar te și revanșezi cumva față de cei care te sprijină.

Leu

Lucrezi pe mai multe fronturi pentru a încheia diverse acorduri. Primești bani din mai multe direcții, ai parte de oferte de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Porți niște negocieri cu angajatorii, care vă provoacă în fel și chip să lucrați împreună. Nu te lăsa ușor convins de aceștia.

Balanță

Se anunță câteva zile de relaxare și o companie agreabilă. Relația cu partenerul de viață se rescrie foarte frumos și sunteți mai uniți.

Scorpion

Umblă la pușculiță dacă vrei să te lansezi în investiții, care să aducă mai mulți bani în perioada ce vine. E o soluție ingenioasă.

Săgetător

Vorbește direct cu șefii, ai nevoie de susținere. Cere să ți se pună la dispoziție aparatura necesară, dar și finanțare pentru proiecte.

Capricorn

Faci comandă online pentru mobilier sau pentru alte lucruri utile pentru casă, asta după ce faci o curățenie generală de primăvară.

Vărsător

E cineva căruia îi pasă de tine, poate chiar un grup. O să colaborați în cei mai buni termeni, aveți un interes comun în cele din urmă.

Pești

Îți faci cunoscute calitățile prin diferite activități. Munca îți este răsplătită și primești bani frumoși din colaborările din trecut.

ADVERTISEMENT