Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 26 noiembrie 2021. Scorpionul primește bani în plus

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 26 noiembrie 2021. Unii nativi vor primi bani astăzi, inclusiv Scorpionul. Alți nativi sunt nevoiți să facă vizite.
26.11.2021 | 08:06
Horoscop Neti Sandu vineri 26 noiembrie 2021 Scorpionul primeste bani in plus
Horoscop Neti Sandu: vineri, 26 noiembrie 2021. Ce anunță astrologul pentru fiecare zodie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Astăzi, 26 noiembrie 2021, unele zodii încearcă să ducă la bun sfârșit anumite lucruri, anunță Neti Sandu. Vibrația zilei este 8, iar nativii trebuie să încerce să fie economi, potrivit astrologului de la Știrile Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 26 noiembrie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Te ocupi de niște acte pentru a-ți definitiva un statut și poate asta te va ajuta la salariu. Recuperezi niște bani, dar tot ai nevoie de câteva sume ca să te descurci cu cheltuielile și să nu fie nevoie de împrumuturi.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate cineva te convinge să lucrați într-o altă formulă partenerială și se poate să accepți. Ai de terminat niște treburi la locul de muncă dar și acasă.

Gemeni

Relația cu partenerul merge bine și poate ajungeți și la căsătorie. S-ar putea să ai o discuție cu șefii și să le ceri diverse lucruri de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să achiți rate și facturi și faci o vizită la rude sau la prieteni în alt oraș, dacă îți rămân suficienți bani. Sunt multe de cumpărat și cei dragi apreciază faptul că ai grijă să nu le lipsească nimic.

Leu

Faci achiziții de care ai nevoie pentru job. Împrejurările te forțează să iei anumite decizii și te eliberezi de un anumit stres.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai pus niște bani deoparte și faci niște îmbunătățiri prin casă. Se poate să iei niște bani și să te ocupi de reparația mașinii sau chiar să-ți iei una nouă.

Balanță

Poate îți faci mai mult timp pentru copii și încerci să le oferi un mediu mai bun de lucru sau de joacă. Mergi în vizită la niște rude, poate e un eveniment restrâns la care trebuie să participi și ai de luat o decizie.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vin niște bani, poate accepți o colaborare dacă ai suficient timp liber. Duci la bun sfârșit niște lucruri și poate îți iei ceva nou și care să aibă succes.

Săgetător

Te gândești să pleci o zi sau două la plimbare, poate ai de sărbătorit ceva sau pe cineva. Ai energie, faci alegerile potrivite și niște profesioniști vor să lucreze cu tine.

Capricorn

Poate cineva la care nu te aștepți te va ajuta la treabă. Primești bani, dar încerci să achiți datoriile ca să nu mai ai această grijă de sărbători.

Vărsător

Se poate să fie nevoie să termini niște proiecte înainte de termen și faci tot posibilul să le duci la bun sfârșit ca să iei banii. Primești o ofertă de afaceri și ai de ales între actualul job și viitorul loc de muncă.

Pești

Ai multe treburi de făcut acasă și nu le poți amâna, poate încerci să le termini. Te pregătești de drum, poate e o deplasare în interes de serviciu.

ADVERTISEMENT