Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 27 august 2021. Nativiul Fecioară primește cadouri

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 27 august 2021. Se anunță cadouri pentru Fecioară. Află ce se întâmplă cu restul nativilor.
27.08.2021 | 07:59
Horoscop Neti Sandu vineri 27 august 2021 Nativiul Fecioara primeste cadouri
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru vineri, 27 august 2021. Vibrația zilei este 8, iar nativii se vor gândi de două ori înainte de a face achiziții. Iată care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 27 august 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Ar trebui să-ți faci un control medical ca să scapi de orice grijă legată de sănătate. Situația este bună în plan profesional și poate o să câștigi mai mulți bani decât înainte.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate iei niște bani ca să le cumperi copiilor ce își doresc. Relația de cuplu devine mai echilibrată, ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită.

Gemeni

Te întâlnești cu cineva cu care ai foarte multe lucruri în comun. Se poate să găsești cazare la un preț bun și să mergi cu ai tăi într-o scurtă vacanță, ai nevoie de relaxare.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate aduci un plus de confort în locuință, acum că ai făcut rost de bani. Te duci la niște rude și ajuți cu pregătirile pentru un eveniment în familie, mai ales dacă are loc acasă.

Leu

E posibil să faci un credit bancar pentru o nouă locuință sau mașină. Apar colaborări la job, dar și acasă, sunt oameni cu care ai lucruri în comun și care vor lucra cu tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cumperi tot ce îți trebuie pentru școală sau pentru munca de acasă. Ai multe de făcut și toată lumea te caută ca să-ți dea cadouri, poate e ziua ta de naștere sau a fost zilele trecute.

Balanță

Apar noutăți care îți dau o stare bună de spirit și găsești o altă modalitate de a face rost de bani. Ai sarcini de terminat și vrei să le duci la bun sfârșit ca să nu vii din concediu la muncă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ți se dă o explicație legată de o întâlnire care nu a mai avut loc și când se poate reprograma. S-ar putea să apară o ofertă de lucru și accepți, ai nevoie de bani și acum e șansa ta.

Săgetător

Socializezi mai mult pentru că ai de aflat niște lucruri și lansezi niște mesaje ca să mergi în direcția bună. Ai o perioadă bună în plan profesional, poate primești o recompensă sau o promovare.

Capricorn

Poate iei mai mulți bani în această perioadă de la surse paralele cu actualul job. Primești o invitație de la rude sau prieteni să mergi în alt oraș și accepți, vrei să-ți încarci bateriile.

Vărsător

Îți iei câteva zile libere ca să pleci undeva și să te destinzi, să vezi și alte locuri și oameni. Vin bani din mai multe surse și cumperi diverse lucruri pentru tine și pentru casă.

Pești

Primești o sumă de bani pentru o muncă desfășurată cu mai mult timp în urmă și o să a un confort financiar. Te întâlnești cu niște oameni ca să discutați o colaborare și accepți, dacă lucrurile merg bine.

ADVERTISEMENT