Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 28 mai 2021. Leul duce relația la un alt nivel

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 28 mai 2021, aduce o zi cu rezolvări pentru multe dintre zodii.
28.05.2021 | 07:27
Horoscop Neti Sandu vineri 28 mai 2021 Leul duce relatia la un alt nivel
Horoscop Neti Sandu: vineri, 28 mai 2021. Leul duce relația la un alt nivel. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai anunță că nativii primesc niște răspunsuri, dar e bine să le citească printre rânduri că nu se vor dezvălui prea ușor.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale iau startul într-o nouă aventură de viață.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 28 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ești gata de o activitate nouă, de un sport care să fie practicat și de copii. Este o zi numai bună de mișcare pentru toată lumea din familie.

Taur

Ți se răsplătesc niște eforturi și sacrificii. În felul acesta poți lua cu asalt un alt teritoriu profesional, poate chiar unul de vârf.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E cineva care insistă să vă vedeți. Numai așa puteți afla mai multe despre relația de cuplu, dacă are nevoie de ajustări pe ici, pe colo.

Rac

Poate umblați la banii din bancă pentru a începe o afacere pe cont propriu. E posibil să vă luați o casă, o mașină sau tot ce vă trebuie pentru a lucra de acasă.

ADVERTISEMENT

Leu

Se pare că relația de cuplu a atins pragul maturității și sunt dispuși să treci la următorul pas. Puteți legaliza legătura în foarte scurt timp.

Fecioară

Sunt șanse mari să-ți intre pe mână o afacere de administrat, ceva la care te pricepi și o faci cu plăcere și devotament. Exact asta ți-ai dorit.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te pregătești de o escapadă turistică. Se poate să rămâi o zi sau două în plus, asta pentru că ai găsit locul ideal pentru relaxare.

Scorpion

Îți pot intra de undeva niște bani, să ai pentru o ieșire la aer curat. Din păcate, fără acest supliment nu ai fi putut face nimic în afara casei.

Săgetător

Primești o propunere de afacere și condițiile îți sunt pe plac. În sfârșit, ai curaj să faci acest pas mai repede decât ai fi crezut.

Capricorn

Discuție cu superiorii pentru a pune niște lucruri la punct. E cazul să pui la tapet toate nemulțumirile de la locul de muncă.

Vărsător

Poți întâlni o persoană cu care să faci echipă și de ce nu, puteți rămâne împreună, asta dacă îți dorești să pui capăt singurătății.

Pești

Sunt unele chestiuni de schimbat în relația de cuplu pentru a dispărea acele tensiuni care împrăștie armonia. Din cauza asta nu puteți fi fericiți.

ADVERTISEMENT