Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 29 octombrie 2021. Taurul primește propuneri de colaborare

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 29 octombrie 2021. E o zi încărcată pentru unii dintre nativi, care vor să termine tot ce au de făcut.
29.10.2021 | 07:53
Horoscop Neti Sandu vineri 29 octombrie 2021 Taurul primeste propuneri de colaborare
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru vineri, 29 octombrie 2021. Vibrația zilei este 11, iar nativi vor înțelege sensul profund al situațiilor, spune astrologul de la Pro TV. E o zi cu reușite pentru o parte dintre zodii, iar unele se relaxează.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 29 octombrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Ai vrea să ieși undeva în weekend, dar persoana iubită are alte lucruri de rezolvat. Primești mai multe solicitări de colaborare, însă îți iei timpul necesar pentru a te decide asupra unora.

ADVERTISEMENT

Taur

Faci calcule ca să vezi cu câți bani rămâi după ce cumperi tot ce este necesar pentru casă, ai vrea să mergi undeva. Te ocupi de treburile casnice și nu le amâni, poate ai un eveniment de găzduit.

Gemeni

Poate îți faci timp să ieși cu cineva, dar ai treabă și acasă. Apar urgențe pe care nu le poți ignora și încerci să rezolvi fiecare situație.

ADVERTISEMENT

Rac

Vrei să-ți redecorezi casa pe interior și te uiți pe internet, poate găsești ceva. Iei niște bani și mergi la cumpărături, poate îți pregătești conservele pentru anotimpul rece.

Leu

Sunt șanse să apară cineva în viața ta cu care să începi o relație. Te surprind unele vești, poate cineva te invită undeva sau primești propuneri de colaborare ca să-ți suplimentezi veniturile financiare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai multe cheltuieli de făcut pe lucruri necesare. Ai mult de lucru la job, dar și acasă, însă reușești să-ți faci timp pentru o ieșire.

Balanță

Multe persoane vor să te asculte și să te înțeleagă, iar tu dai dovadă de generozitate. Ai multe de făcut și nu amâni nimic, vrei să te relaxezi în weekend.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate să iei niște bani și să pleci într-o excursie în curând. Apar noutăți care te vor pune în legătură cu niște parteneri de afaceri și, dacă bateți palma, te vei bucura de câștiguri.

Săgetător

Ai grijă de tine, poate îți cumperi ceva, gătești ceva care-ți place și te relaxezi. Cineva te cheamă într-o altă zonă a țării și mergi acolo, rămâi peste noapte ca să te odihnești.

Capricorn

Cineva îți poate returna niște bani și vei avea suficienți pentru câteva cumpărături. Se poate să negociezi cu o echipă din care vei face parte pentru un proiect important.

Vărsător

Stabilești o destinație de vacanță în care să mergi împreună cu persoana iubită. Cineva care vine cu o propunere de afaceri te invită să ieșiți undeva și îți lasă weekend-ul pentru a lua o hotărâre.

Pești

S-ar putea să mergi la o aniversare sau la un alt eveniment al unor prieteni. Ai șansa de a lucra în paralele pentru a-ți suplimenta veniturile, dar mai întâi te consulți cu familia.

ADVERTISEMENT