Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 30 aprilie 2021. Scorpionul are mai multe oferte de muncă

30.04.2021 | 07:20
Horoscop Neti Sandu vineri 30 aprilie 2021 Scorpionul are mai multe oferte de munca
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru vineri, 30 aprilie 2021, anunță o zi mare. Semnele zodiacale sunt dispuse să renunțe la orgolii ca să fie curate sufletește în prag de sărbători. 

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai transmite că nativii își cer iertare de la toți cei cărora le-au greșit. Vibrația zilei este 3, ceea ce înseamnă că zodiile spun tot ce au pe suflet, se eliberează.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru toate cele 12 semne sunt aduse în cele ce urmează. Descoperă ce se întâmplă în Vinerea Mare cu fiecare dintre acestea.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 30 aprilie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Poate pleci la părinți, la bunici dacă ai posibilitatea și o să fie o bucurie pentru toată lumea. Puteți sta împreună câteva zile.

ADVERTISEMENT

Taur

Apar situații neprevăzute, dar reușești să te descurci fără nicio problemă. Instinctul îți indică foarte clar ce ai de făcut, dar și cum să reacționezi.

Gemeni

E posibil să scoți niște bani din buzunar să cumperi tot ce mai este nevoie pentru Paște. Achiți rate, facturi sau scapi de plățile masive.

ADVERTISEMENT

Rac

Se întâmplă ceva care îți dă speranțe de mai bine în sfera profesională. Poate începi să lucrezi într-un domeniu unde ai șansa să te faci remarcat, cunoscut.

Leu

Ți-ai găsit, în sfârșit, un culoare de afirmare. Sunt șanse mari să câștigi bani, prestigiu, dar e bine să ai grijă să le păstrezi și mai departe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Rămâne în continuare activată sfera deplasărilor. Poate ai plecat deja pe undeva sau urmează să o iei din loc de îndată ce îți termin treburile acasă.

Balanță

Te mobilizezi să scapi de toate treburile urgente. Numai așa te poți ocupa de tine și de pregătirile pentru Paște că mai este foarte puțin.

Scorpion

E bine să iei în calcul niște oferte de lucru ca să faci o selecție. Alege ce este mai avantajos pentru tine, sigur se va găsi ceva care să ți se potrivească mănușă.

Săgetător

Interacțiune cu niște oameni care așteaptă răspunsuri de la tine. Poate intri într-o colaborare și o să fii prins cu totul de munca respectivă.

Capricorn

Se desființează o situație și poate te reprofilezi. E posibil să-ți schimbi locul de muncă și să pornești într-o altă direcție profesională.

Vărsător

Încă sunt multe lucruri de făcut acasă, dar te ajută și familia. E momentul să pui totul la punct, mâine să ai doar câteva pregătiri.

Pești

Le faci surprize celor dragi și o să le iei tot felul de cadouri. O să le trimiți prin curier celor cu care știi că nu te poți vedea acum.

ADVERTISEMENT