Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 31 iulie 2020. Imaginație și creativitate pentru nativul Leu

31.07.2020 | 08:28
Horoscop Neti Sandu vineri 31 iulie 2020 Imaginatie si creativitate pentru nativul Leu
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 31 iulie 2020, aduce o zi reușită din mai multe puncte de vedere. Astrele ne transmit că semnele zodiacale se vor bucura de începerea unor lucruri noi, tot ce trebuie să facă este să nu mai amâne.

Totodată, renumitul astrolog de la Pro TV spune că zodiile vor avea curaj să își ia avânt pentru a se implica în proiecte și situații pe care până acum le-au evitat de teamă. Este momentul ca semnele zodiacale să-și ia inima în dinți.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei, 4, înseamnă că nativii își dau tot interesul pentru a-și ține prietenii și familia la adăpost de lucrurile rele care se petrec în jur. Iată în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru această zi.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 31 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Nu mai amâna nimic și finalizează tot ce ai în plan. Fă-ți curaj și pleacă în vacanță. Caută destinația turistică unde să nu cheltui nici foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT

Taur

Interes pentru cursuri online. Nu te grăbi și alege ce ți se potrivește mai bine. O să faceți o rezervare pentru câteva zile departe de civilizație, undeva la țară.

Gemeni

Refă-ți viața de cuplu, numai așa vei ajunge să cunoști fericirea deplină. Lucrează intens la imaginea ta, ai nevoie de o garderobă sau de o coafură nouă.

ADVERTISEMENT

Rac

Fii chibzuit și pregătește finanțele pentru școala copiilor. Oamenii din jur îți dau un impuls legat de muncă. Încearcă lucruri noi, sparge tiparele.

Leu

Cineva vă scoate în oraș, la o cafea. Află dacă aveți aceleași idei și sentimente. Lasă-ți imaginația să zboare în voie și fă lucruri inedite, care să te reprezinte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faci echipă bună cu niște oameni cu care ai putea ajunge la mare sau la munte. Te pregătești intens pentru ieșirea în lume sau poate pentru un proiect care îți va aduce un venit în plus.

Balanță

Partenerul de viață este nervos și agitat, încearcă să-l temperezi și să nu-i dai apă la moară. Mare atenție la serviciu, ești monitorizat de superiori chiar dacă lucrezi de acasă.

Scorpion

Stai bine la capitolul bani și asta datorită jumătății tale care câștigă excelent perioada asta. Întrevedere cu o persoană alături de care ai putea porni o afacere. Vezi dacă este pentru tine.

Săgetător

Iubirea îți iese în cale. Este vorba de o persoană alături de care vei avea o relație stabilă, de lungă durată. Apar câteva noutăți legat de idei și planuri de afaceri care să-ți țină mintea ocupată.

Capricorn

Înainte de a te pregăti pentru relansare nu uita să te odihnești, să-ți tragi puțin sufletul. Ai parte de compania unei persoane pe placul tău alături de care ai putea pleca la o plimbare, măcar câteva ore.

Vărsător

Întâlnești pe cineva care te va însoți mai departe în viață. Interacțiunea cu oamenii îți poate aduce proiecte și bani pe măsură. Trebuie doar să pui umărul la treabă.

Pești

Te înțelegi perfect cu copiii pe care-i găzduiești în vacanță. Reușită în familie, ar putea fi vorba de câteva schimbări importante în decorul casei.

ADVERTISEMENT