Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 5 februarie 2021. Scorpionul are parte de provocări în carieră

05.02.2021 | 07:43
Horoscop Neti Sandu vineri 5 februarie 2021 Scorpionul are parte de provocari in cariera
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 5 februarie 2021, le aduce celor 12 zodii numeroase încercări de a se elibera de lucrurile care nu le convin, dar pe care și le asumă. 

De asemenea, renumitul astrolog de la știrile Pro TV mai anunță că semnele zodiacale reușesc în cele din urmă să-și facă viața mai frumoasă și mai ușoară.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5, ceea ce înseamnă că e bine ca zodiile să îndrăznească să facă ceva de care se tem foarte tare.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 5 februarie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Reușită în plan financiar. Un proiect inedit te ajută să-ți gestionezi mai bine activitatea ca să ai timp și pentru treburile personale.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva cu care nu v-ați mai văzut de multă vreme abia așteaptă să vă vadă. Dorul este foarte mare, poare reușiți să vă întâlniți mâine.

Gemeni

Îți este destul de ușor să pleci la drum când știi că este o persoană care te așteaptă. Cine știe, poate petreceți noaptea împreună.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești semnale de la cineva pe care-l vrei în viața ta de foarte mult timp. Au fost impedimente, dar le vei depăși cu bine în cele din urmă.

Leu

Deschide-ți inima și vorbește deschis cu partenerul de viață. Lucrurile se aranjează și relația o să capete o altă prospețime, un alt sens.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua este rezervată treburilor gospodărești. E momentul să faci mai multe lucruri în casă, poate chiar ai ceva deplasări de făcut.

Balanță

Ai rezervat o surpriză plăcută celor dragi, poate mergeți undeva la munte, să faceți mișcare și să stați la aer curat. Așa te mai destinzi și tu.

Scorpion

Apar niște provocări legat de locul de muncă. Nu este cazul să te grăbești, așteaptă până luni să vezi care sunt ofertele și ce alegi să faci.

Săgetător

Se rezolvă mai multe lucruri legat de bani, acte și examene. Poate ai de făcut niște deplasări, însă toate sunt în sens pozitiv azi.

Capricorn

E momentul să scapi de datorii și să achiți facturile restante. Eliberează-te cât mai repede de plățile mari ca să fii cât de cât la zi cu cele curente.

Vărsător

Urgentează niște demersuri pentru a primi bani. Cheltuielile încep să se strângă tot mai mult, ar fi bine să te achiți de datoriile profesionale.

Pești

O zi în care ești indecis. Ai pleca undeva, în vizită la rude, prin țară, dar vrei și să stai în locuința călduroasă și confortabilă de acasă.

ADVERTISEMENT