Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 7 august 2020. Balanța profită de întâlnirile de afaceri

07.08.2020 | 08:20
Horoscop Neti Sandu vineri 7 august 2020 Balanta profita de intalnirile de afaceri
ADVERTISEMENT

Horoscopul Neti Sandu pentru ziua de vineri, 7 august 2020, aduce evenimente și întâmplări plăcute pentru majoritatea zodiilor. Este o zi în care nativii sunt motivați din interior, au energie și inițiativă, atât pe plan personal, cât și profesional.

De asemenea, cunoscutul astrolog de la Pro TV mai spune că semnele zodiacale se vor descurca de minune cu obstacolele care apar în viața lor. Așa se face că vor face slalom printre ele și într-un final le vor da de capăt. Se anunță provocări inedite.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei, 7, vine cu înțelepciune pentru cei care simt că au nevoia de ea pentru a putea merge mai departe. Citește și tu care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 zodii.

Horoscop realizat de Neti Sandu pentru vineri, 7 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Se anunță o vacanță scurtă, dar plină de energie. Îți va prinde bine să schimbi peisajul și să faci mișcare. Scapă de tensiuni și de stres.

ADVERTISEMENT

Taur

Fă-ți timp pentru treburile gospodărești, dar nu uita de tine. Ieși pe undeva, plimbă-te sau mergi în vizită la rude. Îți va prinde bine o gură de aer proaspătă.

Gemeni

Colaborările și afacerile îți ocupă tot timpul liber, dar nu te plângi, mai ales că este vorba de bani în plus. Asigură-te că ai ceva pus la pușculiță pentru toamnă.

ADVERTISEMENT

Rac

Obții aprobarea pentru un proiect avantajos la locul de muncă. O mărire de salariu este pe drum, cu siguranță te va ajuta cu cheltuielile.

Leu

Pune accent și calități și relansează-te în afaceri sau la locul de muncă. Sunt șanse mari să primești un premiu sau un titlu. Notează-l în CV.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Insistă dacă știi că trebuie să primești bani. Dă telefoane, trimite e-mailuri, fă tot ce este necesar pentru a avea un venit suplimentar pentru o vacanță în familie.

Balanță

Întâlnire de afaceri cu o persoană care-ți propune un plan inedit. Vezi care sunt avantajele și semnează contractul, banii nu vor întârzia să apară.

Scorpion

Ieși la înaintare cu lucruri care te caracterizează și în care crezi cu tărie. Șanse excelente pentru a-și reconsolida statul, fapt care va aduce strălucire pe chipul tău.

Săgetător

Ești pe picior pe plecare. Nu mai vrei deloc să stai în casă și abia aștepți să înceapă vacanță. Nu uita să-ți iei prietenii cu tine, distracția va fi pe măsură.

Capricorn

Nu mai fii reticent și ia inițiativa. Astrele spun că este anul tău și dacă îndrăznești vei dai lovitura în afaceri. Totul ține de tine, ai mai mult curaj.

Vărsător

Reușită pe plan profesional. Ai multe de spus în profesie, motiv pentru care te gândești să schimbi macazul și să o iei de la capăt. Se anunță o colaborare de succes.

Pești

Veniturile suplimentare nu se lasă așteptate, dar se pare că și cheltuielile sunt mai mari decât în trecut. Dacă vrei să ajungi în vacanță, pune bani deoparte.

ADVERTISEMENT