Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 7 ianuarie 2022. Peștii își pot găsi marea dragoste

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 7 ianuarie 2022, este marcat de o zi în care putem visa frumos, iar visele se îndeplinesc dacă ne dorim cu ardoare.
07.01.2022 | 07:31
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 7 ianuarie 2022 Pestii isi pot gasi marea dragoste
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 7 ianuarie 2022, de la nativ la nativ. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale beneficiază de înțelepciune pentru că are ultimul cuvânt.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete transmise de renumitul astrolog al știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 7 ianuarie 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Răspunzi unei invitații la o onomastică. Pleci pentru 2-3 zile la prieteni pentru că pregătesc ceva special de ziua lor.

Taur

E posibil să te relansezi cu ceva care să te aducă în centrul atenției. E momentul să-ți pui în evidență calitățile incontestabile.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt niște angajatori care vor să-ți dea de lucru. Poate semnezi pentru o colaborare, ca să vezi cum merge treaba.

Rac

Te bate gândul să-ți schimbi locul de muncă, dar nu ai ceva concret. Nu trebuie să te grăbești, ocazii vor mai apărea.

ADVERTISEMENT

Leu

Revine cineva care ți-a dat de înțeles că ați putea forma un cuplu. Poate acum e mai asumat și nu mai e speriat de ideea mariajului.

Fecioară

Cineva pe care-l așteptai dinainte de sărbători sosește și primești răspunsul la o chestiune. Vrei să vă petreceți viața împreună.

ADVERTISEMENT

Balanță

E posibilă o deplasare pe la rude azi sau mâine, să petreceți ultima sărbătoare în familie. Poate sunt și ceva sărbătoriți.

Scorpion

Ești selectiv cu oferta de colaborări. Alege varianta unei munci de calibrul tău și care să-ți aducă bani pe măsură, ești valoros.

Săgetător

Te mobilizezi ușor să pornești la drum. Ești invitat la o onomastică pe lângă casă sau prin țară, chef de distracție există.

Capricorn

Te bucuri de prezența unor oameni. Se anunță un schimb de daruri, dar și planuri pentru weekend că sunt ceva sărbătoriți în familie.

Vărsător

E zi perfectă pentru achiziții. Este un prilej care nu trebuie ratat, reamenajezi locuința și îi aduci un plus de confort.

Pești

Un mesaj merge direct la inimă, iar viața sentimentală poate lua o turnură fericită. E posibil să-ți găsești marea dragoste.

ADVERTISEMENT