Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 7 mai 2021. Peștii primesc un cadou

07.05.2021 | 07:54
Horoscop Neti Sandu vineri 7 mai 2021 Pestii primesc un cadou
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru vineri, 7 mai 2021, vine cu rezolvări pentru nativi, care se vor bucura de lucruri mărunte, dar suficiente cât să le ofere o dispoziție bună. 

Astrologul de la Pro TV anunță noroc în plan sentimental pentru unii dintre nativi, care se bucură de o invitație în oraș din partea cuiva special.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 7, așa că zodiile se gândesc de două ori înainte de a lua o decizie. Află din rândurile de mai jos care sunt planurile astrelor pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale în ultima zi lucrătoare a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 7 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Poate le faci pe plac copiilor și îi duci la locul de joacă preferat, sau poate o exursie, unde să facă activități inedite și pline de adrenalină. Îți intră și mai mulți bani în cont, pe care îi poți folosi și la alte excursii.

ADVERTISEMENT

Taur

Te ocupi de reparația mașinii ca să te deplasezi undeva pentru relaxare sau pentru treabă. Te bucuri de vești bune și de prezența unor oameni cu care ai putea avea relații bune.

Gemeni

Primești o invitație în oraș, la o cafea și acesta poate fi începutul unei relații sentimentale, în cazul în care nu ai pe nimeni în momentul de față. Ai vrea să mergi într-o deplasare, să mai iei o gură de aer.

ADVERTISEMENT

Rac

Ar fi bine să-ți faci un control medical și niște analize, ca să vesi dacă sunt motive de îngrijorare sau poți sta fără nicio grijă. Ai parte de succes într-o activitate de grup, iar participarea poate avea loc și online.

Leu

O să te apuci de o activitate pentru timpul liber, pe care o desfășori alături de prietenii apropiați, ca să scapi de tensiuni. Încep să se vadă efectele muncii tale și faptul că te-ai adaptat la condițiile din prezent.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți exprimi o opinie care va avea parte de apreciere din partea unui public și va exista foarte multă susținere morală și materială pentru tine. Te pcupi și de niște treburi legale sau administrative, ca să rezolvi o situație.

Balanță

O să ai discuții legate de un contract pe care îl vei semna săptămâna viitoare, asta dacă vei fi de acord cu condițiile și angajații. Calculezi banii din cont ca să vezi dacă poți face o investiție majoră acum sau dacă trebuie amânată.

Scorpion

Treci printr-o perioadă de reîmprospătare în relația cu partenerul de cuplu, vii cu idei pentru a petrece mai mult timp împreună. Se pot rezolva anumite situații legate de job și o să lucrezi cu mai mult spor acum.

Săgetător

Este posibil să apară o persoană tânără și energică, care să-ți țină companie și să te completeze în cel mai bun mod. Primești mai multe vești bune, poate chiar ți se propune o colaborare, chiar dacă pe o perioadă scurtă.

Capricorn

Este o perioadă prielnică pentru relațiile sentimentale. În plus, deja începi să te armonizezi cu o anumită persoană și să puneți bazele unei relații. Poate o să lucrezi la ceva în partiular, să-ți suplimentezi veniturile.

Vărsător

Poate o să-ți dezvolți un hobby care să te ajute să ieși din rutina zilnică și din stresul de care ai parte, să iei o gură de aer. Îți intră niște bani de la o sursă neașteptată și începi să-ți calculezi bugetul pentru vacanță.

Pești

Este posibil să ieși la o întâlnire și să primești un cadou din partea acelei persoane, pe care ar fi trebuit să ți-l ofere de Paște, sau chiar mai devreme. Primești bani și confirmări, poți începe o nouă experiență profesională.

ADVERTISEMENT