News

Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru restul lunii mai. Zodia care devine vedeta lunii

09.05.2019 | 15:48
Horoscop Nicoleta Svarlefus pentru restul lunii mai Zodia care devine vedeta lunii

În horoscopul prezentat de Nicoleta Svârlefus pentru luna mai 2019, una dintre zodii va deveni o mică vedetă și va intra în luna iunie plină de câștiguri. Astrologul invitat des în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV are vești bune pentru mai multe semne zodiacale. De departe, Berbecii sunt vedetele acestei luni.

Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru a doua parte a lunii mai

Berbecii își schimbă valorile morale și sunt mai pregătiți ca niciodată să își schimbe radical traseul în viață, începând chiar cu cel profesional. Acești nativi au parte de un final de lună mai extraordinar. Din a doua parte a zilei lucrurile devin extraordinare pentru ei căci se anunță câștiguri importante. Vor obține bani mulți, scrie fabricatinromania.info.

Taurii își pot reconfigura relațiile parteneriale în special până pe 21 mai. Teoretic, finalul de lună trebuie să îi prindă ceva mai bine pregătiți pentru viață, mai încrezători în forțele lor proprii. Le vin tot felul de idei și au ocazia ca, datorită originalității lor, să câștige tot felul de etape importante sau chiar proiecte unde se cere multă creativitate.

Nicoleta Svârlefus e unul din cei mai apreciați astrologi de la noi. Sursa foto: Instagram Nicoleta Svârlefus

Gemenii trebuie să evite pe cât se poate conflictele directe. mai ales că Marte îi face destul de impulsivi cam toată luna. În a doua parte a lunii, trebuie să își reclădească toate scenariile pentru că situația lor financiară cunoaște noi fluctuații. Vor găsi soluții importante pentru a se redresa din punct de vedere financiar.

Racii au de luat decizii importantela finalul lunii mai și vor intra în iunie cu mai multe responsabilități față de ce făceau până acum. Multe dintre hotărârile pe care le vor lua la finalul acestei luni vor avea efect pe termen lung. Vor fi extrem de bine ancorați în realitate și trebuie să facă tot posibilul să nu se lase descumpăniți.

Leii trebuie să fie atenți la anturajul în care se învârt. Vor fi și ei puși la încercare. Le vor veni și lor multe idei și au șansa să iasă în evidență cu proiectele pe care pun mâna.

Fecioarele își vor găsi în sfârșit echilibrul. Vor găsi forma ideală de muncă, însă trebuie să aibă foarte mare grijă la tensiunea de la locul de muncă ori la discuțiile cu prietenii.

Balanțele se încarcă de energie spre finalul lunii, iar asta se traduce simplu, prin succes profesional. Vor demonestra că au unele abilități pe care ceilalți nu le cunoșteau.

Scorpionii trebuie să își gestioneze finanțele cu ceva mai multă atenție. Pot apărea surprize neplăcute până pe 31 mai. Nimic nu este exclus și pot apărea schimbări drastice chiar și la nivel relațional.

Săgetătorii vor fi ceva mai muncitori, vor profita destul de mult de ceea ce știu să facă și își vor pune în valoare toate abilitățile, mai bine ca niciodată. Au un final de lună plin.

Capricornii capătă o sensibilitate neobișnuită. Se vor simți vexați, atacați din toate părțile. Vor pune mereu răul în față și îl vor lua în brațe pe NU de prea multe ori.

Vărsătorii se vor întreba ce trebuie să facă pentru a găsi echilibrul emoțional. Vor afla unele răspunsuri și vor fi gata de atac. Își vor schimba viața în bine.

Peștii trebuie să profite de informațiile pe care le dețin pentru a-și salva scaunul sau imaginea. Au parte de un final de lună extrem de complex.