News

Horoscop Nicoleta Svârlefus. Zodiile care sunt predispuse la schimbare! Cât curaj ai?

09.04.2019 | 12:03
Horoscop Nicoleta Svarlefus Zodiile care sunt predispuse la schimbare Cat curaj ai

Nicoleta Svârlefus a indicat cât de maleabile sunt zodiile la schimbări și cum se prezintă acestea în fața lucrurilor noi. Li se indică faptul că trebuie să fie mai deschise unele, iar altele să fie mai statornice pe plan personal și profesional. Răbdarea este lucrul pe care trebuie să se bazeze. „Răbdare, o formă uşoară de disperare, deghizată în virtute. Poezia poate să nu fie însuşirea unei anumite pături de indivizi, însă toarcerea ei în versuri reprezintă nu mai puţin muncă, ucenicie serioasă, răbdare.Răbdare, nicio plantă nu plânge pe timp de secetă”.

Nicoleta Svârlefus, despre schimbări în funcție de zodie

Nicoleta Svârlefus a vorbit  la emisiunea “Vorbește Lumea” despre schimbările pe care le face fiecare zodie. Le este recomandat să fie mai răbdătoare și să aibă mai multă încredere în ele.

„Cine poate răbda, acela merge înainte. Răbdarea este amară, dar rodul său este dulce. La toate greutățile vieții tale caută în tine puterea cu care să le poți ține în piept. La ispita frumuseții tu ai înfrângerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, răbdarea. Și când ai ajuns la această deprindere, nimic nu mai poate rezista în calea ta”.

Nicoleta Svârlefus, deschpre schimbări în funcție de zodie
Nicoleta Svârlefus ne lămurește în legătură cu  tot ce înseamnă schimbări, evident în funcție de zodia fiecărui

Taur

Taurul, când face o schimbare, chiar se vede și se simte. Se alege praful în urma lui! Este decisiv și extrem de hotărât pe plan amoros.

Gemeni

Fac schimbări dese și mici. Nu au o problemă de a schimba mai multe lucruri deodată, au nevoie de diversitate.

Rac

Este adaptabil și se atașează extrem de repede. Este necesar în viața lui să aibă parte de lucruri noi.

Leu

Nu-i plac schimbările, mai ale când ceilalți le generează pentru ei. Nu te mai înțelegi atunci cu ei. Fac schimbări rare în viața, iar când le fac..sunt spectaculoase.

Fecioară

Are chichițe pentru lucrurile noi, întârzie în a le face din puțină frică. Amână de multe ori, dar are nevoie de ele, are nevoie să fie pe mai multe fronturi deodată.

Balanță

Are nevoia de a cunoaște oamenii. Are nevoie de schimbări sociale, ar putea să facă ceva nou și pe alt front, dar e comodă. Are relații bune și multe.

Scorpion

Este un semn fix! Nu se adaptează foarte repede la schimbare. Este printre cele mai greu la adaptare, pare că așteaptă să se aleagă praful. Atrage situații de criză în viața lui pentru a face schimbări fundamentale.

Săgetător

Este foarte adaptabil și mereu în mișcare. Vrea să se plimbe și să afle sau să se adapteze oricărui lucru străin. Are nevoie mare de asta!

Capricorn

Se schimbă lucrurile la capricorn! Este atașat de ceea ce e sigur și ce îi oferă confort. El își va gândi lucrurile pas cu pas și va fi foarte atent la ce va pierde sau ce va câștiga.

Vărsător

Deși pare amator de schimbare, este un semn fix. Nu schimbă niciodată fără a avea o plasă de siguranță. Câteodată sunt inconștienți! El trăiește mai mult în mintea lui.

Pești

Sunt printre cei mai adaptabili și cei mai mobili. Nu pot cunoaște momentul în care vor schimba lucrurile, așa că fug mereu dintr-o parte în alta.